facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Gripshuis

Het Gripshuis

Info

Het Gripshuis
Hooggevoeligheid & Mindfulness

Adres: Marktveld 3, 5261EA Vught
Telefoonnummer: 06-54395681
Stad: Vught
Route: Marktveld 3
Postcode: 5261EA



op zoek naar gerelateerd: Mindfulness Centrum Vught
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kerncoach Kerncoach 1 km Kerncoach is de praktijk voor psychosociale therapie en coaching. Het is de snelle we...
Recensies
Jan en Ton zijn hele fijne en aardige gastheren. We werden vriendelijk ontvangen. We hadden een bruiloft bij kasteel Maurick, op loopafstand van de bed & breakfast. De heren hadden een lekker ontbijt voor ons gemaakt. De b&b zag er schoon en netjes uit, mooi en smaakvol ingericht. Een echte aanrader!Kamers: 5/5
Ons ontvangst was geweldig! En de kamer met al haar verwennerijen nog meer! Jan en Ton zijn geweldige gastheren. Het ontbreekt je werkelijk aan niets in dit B&B. Zelfs heerlijke rituals in de douche. Echt top! Ook het ontbijt was tot in de puntjes verzorgd en superheerlijk! Een fantastische sfeer. Nou, tja, wat kan ik nog toevoegen? Wat wil een mens nog meer? We komen zeker terug!
Ontzettend genoten van de gastvrijheid, rust en sfeervolle ambiance. Heerlijk ontbeten in de prachtige bloemrijke tuin. Waar vogels ontzettend hun best doen om het hoogste lied te zingen. De rust en de sfeer deed ons goed. De ligging midden in het centrum en op loopafstand van kasteel Maurick maakt t helemaal af. Wij komen graag terug.
Afspraken worden niet nagekomen en het zijn oplichters.
Prachtige kamer en dito locatieKamers: 5/5
Vertaald door Google Was een erg leuke vakantie. Overal aardige mensen. Origineel War ein sehrschöner Urlaub. Leute immer und überall nett.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid