facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Graveerbedrijf

Het Graveerbedrijf

Info

Het Graveerbedrijf is reeds 30 jaar actief in de graveerbranche. Wij zijn u graag van dienst voor al uw graveerwerkzaamheden.

Geschiedenis

Wat begon als een extra service voor de klanten van de schoenmakerij van Pa groeide uit tot een zelfstandig bedrijf. Inmiddels wordt het bedrijf met veel enthousiasme gerund door dochter en zoon.

Momenteel beschikken wij over 2 graveermachines voor vlak en rond graveren, een graveermachine voor het graveren van grote naam- en gevelplaten en 2 CO² lasers voor het graveren en uitsnijden van kunststoffen, acrylaat en hout en het graveren van kunststoffen, metalen, glaswerk en spiegels.

Ons verkoopassortiment bestaat o.a. uit: Naamplaatjes, glaswerk, zilverwerk, sportprijzen, medailles, vaantjes, tinnen pullen, hipflasks en domes.

U kunt bij ons ook terecht voor het beletteren van ramen, auto's, reclameborden e.d. en komen dit zo nodig ter plaatse aanbrengen.

GRAVEREN
Een gravure is een afdruk van een letter of afbeelding op een object of plaat. In vroeger tijden werd dit uitgevoerd door een handgraveur. Hij tekende de afbeelding nauwgezet op het object en ‘stak’ deze na met een burijn, een speciaal instrument voor de handgraveur.

Hoewel in ons vak inmiddels de computergestuurde machines hun intrede hebben gedaan, kunt u bij ons ook terecht voor een ‘ambachtelijk’ uitgevoerde handgravure.

Momenteel beschikken wij over 4 computergestuurde graveermachines waarmee wij o.a. de volgende materialen kunnen graveren:

- Messing
- Aluminium
- RVS Kunststof
- Acrylaat
- Cilinders (rond graveren)
- Glas
- Hout
- Leer
- Spiegels
- Ringen (binnen- en buitenkant)
- Sieraden
- Uitsnijden van kunststoffen

Adres: Rijnsburgpassage 4, 2242 EW Wassenaar
Telefoonnummer: 070-5118590
Stad: Wassenaar
Route: Rijnsburgpassage 4
Postcode: 2242 EW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wereldwinkel Wassenaar Wereldwinkel Wassenaar 8 meter De Werelwinkel tegenover de bibliotheek in Wassenaar is een prachtige winkel. Je kan ...
Chettershome Chettershome 1 km Chettershome.com: het (online) adres voor bijzondere en unieke woonaccessoires en gif...
Restaurant Museum Voorlinden Restaurant Museum Voorlinden 4 km Het citroen"frambozen"meringuetaartje was om meerdere redenen zwaar beneden...
Recensies
Goede kwaliteit, snelle service.
Goed bedrijf . Hebben alle tijd voor me genomen om me voor te lichten . En denken met je mee. Ook goed eind product .
Leuke winkel , vriendelijke en vakkundige bediening plus verrassend aanbod
Geweldig en goede service! Goede prijs ook!
Leuke gasten en top service!
Goede service met een welgemeende glimlach!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid