facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Graanpakhuis

Het Graanpakhuis

Info

HET GRAANPAKHUIS is het meest huiselijke restaurant in de hele Haarlemmermeer. Ons oude pakhuis is nog geheel in originele staat en serveren we koffie, lunch en diner. Onze prachtige bovenruimte kun je afhuren voor een persoonlijk evenement.



"Het Graanpakhuis is het meest huiselijke restaurant van de Haarlemmermeer. Onze prachtige bovenruimte is ook te huur voor besloten gelegenheden"
Adres: Kromme Spieringweg 458-460, 2141 AP Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 0233032203
Stad: Vijfhuizen
Route: Kromme Spieringweg 458-460
Postcode: 2141 AP



op zoek naar gerelateerd: Het Graanpakhuis menu, Lunch Vijfhuizen, Fort Vijfhuizen openingstijden, Restaurant Vijfhuizen, Fort Vijfhuizen te koop, Facebook Restaurant Fort Vijfhuizen, Lunchen Hoofddorp, Kerstbrunch Hoofddorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alberto's Vijfhuizen Alberto's Vijfhuizen 87 meter Heerlijk gegeten, champignons als voorgerecht en een zalmsalade als hoofdgerecht. Hee...
Sjiek Vijfhuizen Sjiek Vijfhuizen 299 meter Goed eten. Leuke bediening en prima prijs/kwaliteit.
Koperen Hemel Koperen Hemel 299 meter Weinig assortiment, veelal patat, en doordeweeks veel broodbeleg niet in huis. Bedie...
Restaurant de Koperen Hemel Restaurant de Koperen Hemel 300 meter Al diverse keren maaltijden thuis besteld ivm covid 19. Prima maaltijden, nette prijz...
Koffiehoek Tuincentrum de Oosteinde Vijfhuizen Koffiehoek Tuincentrum de Oosteinde Vijfhuiz... 2 km Ik ga altijd met plezier hierheen maar de dame uit de koffiehoek heeft echt mijn dag ...
Groene Liede Groene Liede 3 km Op 24-05-2023 onze trouwdag daar gevierd het is echt een aanrader een prachtige locat...
Recensies
Wát een geweldige plek. Midden in een woonwijkje van Vijfhuizen staat dit pakhuis, waar een enthousiaste kok, samen met 2 hele leuke mensen in de bediening, midden in zijn zaak de lekkerste gerechten uit de keuken laat komen. Hoog niveau, creatief en zeer smaakvol. Een lekkere amuse, in ons geval een cappuccino van bloemkool met kokos zalig!, een broodje met heerlijke olijfolie en gerookt/gekruid zout. En uiteraard de 3 gangen die we bestelden. Lang geleden dat ik zo lekker en uitgebreid at. En voor het gebodene absoluut betaalbaar. Heel goed adres!
Het graanpakhuis heeft ons verrast! Sfeervol pand, goede kaart met voor ieder wat wils. Vriendelijk en professioneel personeel. De gerechten waren echt heel erg lekker! De eigenaar/kok kwam ook regelmatig zelf aan tafel. Dit is precies hoe een goed restaurant hoort te zijn. Ga zo door!
Wat een leuk restaurant. We zijn er vandaag geweest en het eten was echt heerlijk, ook de bediening was uitstekend. Wat ik zelf ook leuk vind is dat het graanpakhuis ook echt die sfeer heeft. Al met al super genoten en aan te bevelen, ik kom hier zeker weer terug.
Een heerlijke avond gehad met fantastisch eten. Allemaal verse producten en qua smaak heel goed op elkaar afgestemd. Zelfs thuis zaten we nog na te genieten van alle smaken die we hadden geproefd. We komen hier zeker terug.
Lekker gegeten. We kregen ook een proeverij, dat was aparte smaak. Wel leuk om te zien hoe kok live eten bereidt en kookt.
Heerlijk gegeten. Kwaliteit staat bovenaan. Zeer vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Fantastisch restaurant met 2 man in de keuken en twee man in de bediening, persoonlijke aandacht goede uitleg over de producten die subliem worden gepresenteerd. Zaten binnen bij de bar met uitzicht op open keuken waar zeer hygiënisch word gewerkt en super om te zien hoe ze onderling communiceren. Voor een klein dorp is dit zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. Wij komen hier zeker terug.
Lekker gegeten, mooie locatie en fijne bediening snel weer
Het eten is er altijd eerlijk, prima kwaliteit en je bent er gewoon gast. Ook de drank is prima, verwacht er geen sterren kwaliteit maar altijd goed!
Voor het eerst in Vijfhuizen en voor het eerst geluncht bij Het Graanpakhuis....een aanrader met een leuke lunchkaart! De Butaniko is heerlijk. Leuk om binnen te zitten en buiten op een klein gezellig terras. Komen vast nog terug!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid