facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Goed Sittard

Het Goed Sittard

Geschiedenis

BIS-BIS is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. BIS-BIS zorgt ervoor dat gebruikte spullen een tweede leven krijgen. Dat wil zeggen, we verkopen gebruikte spullen via onze kringloopwinkel in Limburg. Op die manier kan iemand anders nog heel lang plezier hebben van spullen die u niet meer nodig hebt. En als hergebruik niet meer mogelijk is, dan zorgt BIS-BIS ervoor dat oude spullen en afval zo goed mogelijk gescheiden worden zodat ze verwerkt kunnen worden tot nieuwe producten.

De BIS-BIS kringloopwinkel is bijzonder, want u vindt er van alles. En dat geldt ook voor de mensen die er werken. Bij ons krijgen ook mensen een kans die het wat moeilijker hebben op de reguliere arbeidsmarkt. Als vrijwilliger, maar ook in loondienst krijgen zij een nieuwe kans, net als de spullen die we verkopen. Niet voor niets betekent BIS-BIS letterlijk ‘nogmaals”.

Hebt u nog spullen over waarmee u een ander een plezier kunt doen, dan zijn ze bij BIS-BIS in goede handen.



"‘Werk maken door hergebruik'. Dat is de missie van Het Goed. We bieden mensen een kans op passend werk en geven spullen een tweede leven. Dagelijks werken veel mensen om de winkel te vullen met o.a. gegunde kleding, meubels, boeken en huishoudelijke artikelen. Je bent van harte welkom om spullen af te geven en zeker ook om een kijkje te nemen in onze mooie winkel. Samen leveren we een bijdrage aan een betere wereld."
Adres: Milieuparkweg 13, 6136 KP Sittard
Telefoonnummer: 046-4208787
Stad: Sittard
Route: Milieuparkweg 13
Postcode: 6136 KP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
ONZETTEND dure kringloop, oude kunstkerstbomen zonder blikken of blozen 50/75 euro heeft niks meer met vintage te maken een "vintage kersthoekje, waarbij zelfs nieuwe ballen de status vintage kregen met bijpassende prijs a €8,50... Bewust kopen doe je hier zeker, je denkt wel 2x na voor je iets koopt! Heel veel mensen gezien die met een leeg mandje de winkel weer verlieten. Veel dingen ook stuk... Ongelofelijk dat zo'n groot pand draaiend gehouden kan worden met die prijzen waarbij vrij weinig mensen iets kopen....gewoon niet leuk meer en het jaagt zijn doel voorbij om mensen met een kleine beurs te helpen... Hier betaal je voor hele gewone dingen nog echt teveel! Géén aanrader... Maar dat was denk ik al duidelijk
Zeer onvriendelijke bazin,erg bazig en totaal niet klantvriendelijk,scheld je ook uit als je een mening geeft!!!als er een prijs op een artikel staat zegt ze vaak dat klopt niet,om het dan zonder een andere prijs te noemen het gewoon voor je neus in een bak gooit,en krijg je het niet mee.ook zijn identieke spullen anders geprijsd!!!Vaak staan er kapotte dingen tussen die rijp zijn voor de kliko!er hangt een ongezellige sfeer,de koffiebar is niet open,maar je kan een muntje kopen bij de kassa,koffie uit de automaat halen en tussen de kringloopspullen gaan zitten,wat dus niemand doet!!!Als die bazin met lang donker haar er zou worden uit gegooid,zal de sfeer zeker verbeteren,en komt er meer personeel die zich aanmelden!!!Dan Roermond....daar is de sfeer heel gezellig,vriendelijk personeel,een aparte koffie/eetcorner en leuk ingerichtapart van de winkelspulletjes!!!,altijd gezellig om naar toe te gaan!!!Iedereen is daar veel vriendelijker door de ontspannen werksfeer,wij gaan naar Roermond,is wel 30-45 minuten rijden,maar is 1000% gezelliger!!!
Alleen pinnen mogelijk. De prijzen zijn hoog van veel spullen. Het is nu niet meer om de armeren onder ons te helpen. Het zou een soort van sociale ontmoetingsplek moeten zijn. Er zijn zoveel eenzame mensen en die betalen nu een hoge prijs. bijv. 60 euro voor een bureaustoel? Dan kun je beter bij ikea een nieuwe kopen met 2 jr garantie voor 50 euro. Nu moeten ze bijv. het personeel betalen. want zoals de belastingd. zegt, niemand werkt gratis! Dus veel prijzen zijn te hoog. decmens beslist zelf of ze het koopt natuurlijk. succes.
Zeer degelijk leren bankje gevonden, en een nog goed uitziende archiefkast. Naar mijn mening wel wat aan de dure kant, zeker voor spullen die nota bene gedoneerd zijn, en ook zeker voor bezorgen... €1,50 per KM + €15. Maar ik was al heel lang op zoek naar deze kast dus het was het geld wel waard. Ik ben goed geholpen door het personeel. Ze waren goed aanspreekbaar en vriendelijk. Enige minpunt vind ik dat ze het niet naar boven brengen. Ik woon in een flat met een grote lift dus ik vroeg in de winkel of ze het op zijn minst op de verdieping wilde zetten. Dat was geen probleem, maar bij bezorging hebben ze het onder neergezet en zijn ze weer afgetaaid. Kon ik met mijn dubbele hernia alsnog alles zelf de lift in slepen.
veel en veel te duur ! dit zijn geen kringloop prijzen meer! prijzen zijn vaak duurder dan als je het nieuw koopt
Eerste indruk is belangrijk. Helaas krijgen ze daar geen punten voor. Als je aankomt en je fiets plaatst ligt er veel rommel tussen de rekken en ook verder ziet het vooral bij de ingang smoezelig uit. De presentatie van de kleding ziet er wel goed uit. En de pashokjes zijn groot genoeg. De prijzen zijn iets te hoog voor tweede hands kleding. Helaas vond ik het personeel onkundig en onvriendelijk. De dame aan de kassa kan het tempo niet aan. En ik wilde een artikel met een klein mankement iets goedkoper en kreeg van een medewerker een bot en bruusk antwoord. Klant vriendelijkheid is haar vreemd.Raar bedrijf....
Opzich een mooie en goede sortering alleen de manier van prijzen blijft een raadsel. Men denkt dat alles wat enigszins verzameld zou kunnen worden per definitie erg duur moet zijn. Dus reken niet op leuk geprijsde voorwerpen. Helaas willen ze het vel over je neus trekken. Maar aan de andere kant de beste tweedehands winkel in de regio qua aanbod en netheid.
Prima, netjes en bijna alles geprijsd met stickertjes. Een wc voor winkelend publiek zou nog fijn zijn.
Veel te duur voor een kringloopwinkel! Voor die prijzen koop je de spullen ook nieuw!
Aan te bevelen leuke prijzen voor kwalitatief goede 2e hands spullen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid