facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Glazen Ambacht

Info

Glas in lood en wooninrichting

Adres: Rietakker 18, 1541 TT Koog aan de Zaan
Telefoonnummer: 06 26976127
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Rietakker 18
Postcode: 1541 TT



op zoek naar gerelateerd: En suite deuren breedte, Schuifdeuren jaren 30, Antieke schuifdeuren glas in lood, Glazen vestibule
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Net mijn deur opgehaald met glas in lood. Voorbeeld was een deur die ik gevonden had op internet. Mijn eigen deur met roedeverdeling ingeleverd. Met nog prima suggesties van Peter tot dit uiteindelijke ontwerp gekomen. Wat een vakman. Ook de glaslatten perfect. Elke keer als we door de hal lopen genieten we van de deur.
In december een geweldig huis uit 1905 gekocht. De ensuite was in tact, maar helaas waren de deuren verwijderd. Het Glazen Ambacht heeft voor ons oude paneeldeuren gevonden, op maat gemaakt en geplaatst. Op basis van een ander glas-in-lood raam in huis heeft Peter een geweldig ontwerp gemaakt. Wat een vakman! Wij zijn heel tevreden met het resultaat en genieten elke dag van de prachtige ensuite die nu weer in zijn originele staat is. Het lijkt net of het altijd zo is geweest! Dikke aanrader.
dit jaar bij Peter in de loods 2 glas in lood deuren uitgezocht , ruime keuze met mooie deuren , Peter heeft tevens voor ons 2 stuks nieuwe dezelfde glas/lood ramen voor in de zijpanelen gemaakt en gemonteerd. een en ander ziet er netjes uit en wij zijn er zeer tevreden mee , nog even los van het feit dat je bijzonder prettig zaken kan doen met Peter.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Het Glazen Ambacht met het openbaar vervoer


Koog a/d Zaan, Gouwzoom 210 meter
63
Koog a/d Zaan, Gouwzoom 290 meter
63
Koog a/d Zaan, Westerkoogweg 360 meter
63
64
Koog a/d Zaan, Westerkoogweg 370 meter
63
64

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid