facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Glaslokaal

Het Glaslokaal

Info

Bar Brasserie

Adres: Burchtplein 7, 3452MJ Vleuten
Telefoonnummer: 030-6620583
Stad: Vleuten
Route: Burchtplein 7
Postcode: 3452MJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Panino Panino 90 meter Lekker gegeten, tenminste wat overbleef van mijn kleindochter van 1. Als er een lasti...
Anafora Utrecht Anafora Utrecht 835 meter Parkrestaurant in het Máximapark Utrecht
Mamacafe Leidsche Rijn Mamacafe Leidsche Rijn 835 meter Mamacafé Leidsche Rijn is voor alle mama's in Leidsche Rijn. We ontmoeten iedere eers...
Bar Vallen Bar Vallen 1 km Aanrader lekker eten, saté van diamanthaas
Recensies
Goed locatie maar het is al weer uitgeleefd. Dit weekend bezocht personeel is beleefd en professioneel maar wat zag dit restaurant er vies uit. Thee glazen vol met kalk vlekken, suiker pot vol met vieze vingers, heren wc met loszittende klink en vies. Dit restaurant heeft zijn beste tijd gehad en kan wel een opknapbeurt gebruiken! Achteraf hokje met raar scherm is raar. Eten, club sandwich was goed en kroketten met brood ook. Kaart is basic en van alles wel wat maar voor een uitgebreide keuze is het wat summier!
Heel gezellig samen met mijn moeder wezen lunchen. Jaer dat het zo rustig was een volle tent ofwel wat meer mensen maakt het toch gezelliger. We hebben een heerlijk kopje thee gedronken en aten een broodje kroket. De ruccola sla had er wat ons betreft niet bij gehoeve. En tip doe er een kuipje biter bij ipv al iets op het brood smeren niet iedereen vind dat lekker! Maar dat is puur smaak. En over smaak valt niet te twisten. :- verder vriendelijk personeel en prijs kwaliteit is prima! Wij komen hier zeker nog eens terug!
Een van de nieuwste en vooral irritantste vragen is of je gereserveerd hebt terwijl het gehele terras leeg was en het nog niet bepaald de tijd was dat veel mensen gaan eten op vrijdagavond 6 uur. Maar dat is tegenwoordig vrijwel overal een standaard vraag. Maar het gaat hier natuurlijk over het eten. Dat is in een woord slecht! Alles had dezelfde, vlakke smaak. De saté, niet gekruid of gemarineerd, had heel even de bakplaat gezien waardoor deze nog te roze was van binnen, de pindasaus mistte een extra smaak, de boontjes miniem gekookt kwamen rechtstreeks uit de koeling en de atjar was geheel ontdaan van smaak. Alleen de Belgische patat was redelijk. Kunnen we deze eetgelegenheid aanraden? Misschien aan personen die we niet mogen.
April'18 op een rustige avond lekker buiten gezeten bij het glaslokaal. Helaas ging het qua eten niet helemaal vlekkenloos. Tomatensoep staat enkel op de kinderkaart waarbij de bediening aangeeft dat deze soep wel "erg" zout is. Uiteindelijk een andere soep geselecteerd die meer op water leek dan soep. Smaak was er helaas ook niet. Aansluitend kwamen voor mij en het gezelschap de hamburgers. Zonder overleg met de klant zou je een "medium" doorbakken hamburger moeten krijgen volgens de bediening. In ons geval waren beide hamburgers nagenoeg geheel rauw. Bediening was het eens dat dit niet de normaal was en heeft de bestelling retour genomen. Verder een mooie setting, laten we er vanuit gaan dat dit een eenmalig probleempje was.
Uitstekende bediening, lekker eten! Ook eens met een grote groep 50 gegeten. Heerlijk eten. Goede en snelle bediening. Ik zag ook minder goede beoordelingen over de snelheid van de bediening. Ik begrijp niet waar dat vandaan komt... Ik kom er 1 of 2 keer per maand. Als ik binnen kom weet de bediening al, wat ik altijd drink... Heel alert en fijn!
Minpunten: - klagende bediening richting de gasten over dat de gasten direct bittergarnituur wilden eten dit was van tevoren duidelijk afgesproken - te kleine porties eten voor veel te veel geld - te weinig personeel voor gasten en ook niet bepaald klantvriendelijk aantal was tussen 85-100, 3 serveersters. Door de werkdruk raakte het personeel gestressd en uitte dat richting de gasten! - rauwe kipsaté!!!! rauwe vis!!! en rauwe hamburgers - veel te kleine porties stokbrood, friet en bittergarnituur voor een tafel waar wel 10 mensen aan zaten. Voor 35 euro per persoon was dit veel te weinig eten! Sommige mensen hadden maar een paar snacks weten te bemachtigen...! Je moest zeuren en smeken om eten. Pluspunten: - mooie locatie, mooie kroonluchters, centraal gelegen,lekker drinken Heel jammer, niet voor herhaling vatbaar..
Zaterdag net na 14:00 uur gaan lunchen bij glaslokaal, we werden snel geholpen door jonge dame. Na bijna een uur wachten ben ik zelf maar gaan vragen waar onze lunch bleef, tot mijn verbazing wou de dame weten aan welke tafel we zaten. Dus het was niet doorgegeven aan de keuken. In het uur wachten ik een paar mensen weg zien gaan te lang wachten voor bestelling werd opgeschreven, zelf mensen weggegaan zonder te betalen, en leuke was personeel had niet eens door. Jonge mensen in dienst met weinig tot slechte ervaring in de bediening, de kwaliteit is ver te zoeken bij het glaslokaal wat voorheen stukken beter was.
Heerlijk gegeten, besloot een keertje voor vis te gaan en ik was niet teleurgesteld. De zalmtartaar was vol van smaak en de dorade was heerlijk krokant op de huid door gebakken. Bediening was erg vriendelijk en de sfeer was erg gezellig. Wil er graag nog een keer komen.
Van de AH restaurant spaaractie lekker gegeten. Keuze uit 3 menu's AH actie welke erg goed hebben gesmaakt. Gezellige eigenaar. Prima, gemoedelijke sfeer. Was rustig ivm vakantie periode, maar niet ongezellig hierdoor. Lekker ruim van opzet, zat niet bij elkaar "op het bord te kijken".
Doordat we in file stonden zijn we terecht gekomen in vleuten. Klein winkelcentrum en wilde wat gaan eten. Uiteindelijk besloten om bij het glaslokaal te gaan zitten. Met dit mooie weer, weinig klanten op terras. Ff 2 drankjes besteld en menukaart gevraagd. Menukaart was weinig keus en prijzig. Helaas zat er niets bij voor ons waar we trek in hadden. Geen keuze gemaakt dus alleen wat gedronken en ergens anders gaan eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid