facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HET GESCHENKENHUIS

HET GESCHENKENHUIS

Info

Warenhuis in Balk met ruime keuze. Kijk op www.hetgeschenkenhuis.nl wat wij allemaal te bieden hebben.

Geschiedenis

Het Geschenkenhuis. Uw adres sinds 1915 voor: speelgoed, woondecoratie, huishoudelijk artikelen, keukengerei, fotolijsten, Friese souvenirs, sc Heerenveen merchandise, kinderleesboeken, batterijen, gloeilampen. Kortom, te veel om op te noemen. Check onze website!

Adres: Van Swinderenstraat 30, 8561 AR Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0514-602378
ln.siuhneknehcsegteh@ofni
Stad: Balk
Route: Van Swinderenstraat 30
Postcode: 8561 AR


Openingstijden

Maandag: 13:15 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: top 1 toys balk openingstijden, blokker balk
Recensies
Wat een heerlijke winkel. Bij Het Geschenkenhuis in Balk snapt men wat klantvriendelijkheid en klantbeleving in houden. Ik vind het een verademing om hier iets te kopen en zal ook zeker weer terug komen om gebruik te maken van de fantastische service van het personeel.
Goed gesorteerde winkel, vriendelijk personeel
Een van de gezelligste winkels in Balk! Altijd even vriendelijk en behulpzaam en is er iets niet dan wordt het snel besteld. Ongelooflijk groot assortiment..maar wat ik het prettigste vind is de service welk dit bedrijf levert...tot zelfs aan onze huisdeur aan toe. In deze zakelijke tijden is dit bedrijf een voorbeeld van menselijk contact en vriendelijkheid. Chapeau!!!
Onze favoriete winkel in Balk. Ze hebben onder andere een ruime keuze in bordspellen, ook de leukere minder gangbare spellen hebben ze! Verder hebben ze ook een huishoud-afdeling a la Blokker. Het personeel is altijd vriendelijk.
Super gezellig en veel aparte dingen die zeker heel leuk zijn
vanaf het moment van betreden van de winkel word je al aangekeken alsof je iets gaat stelen. Ze volgen je bijna de hele winkel door. Vandaag voor de 2e keer in mijn leven beschuldigd van diefstal in deze winkel + toen ik naar buiten liep hoorde ik van een wildvreemde man dat hij ook vaak beschuldigd is van diefstal. Zeker af te raden deze winkel te betreden.
Goede service. Snelle verzending. Speelgoed ook nog leuk ingepakt met extra's zoals kleurplaten er bij!
Hele fijne winkel. Personeel heeft veel kennis van de producten en denkt altijd met je mee. Zelfs een goede service van hun DHL punt. Er lag een pakje voor mij waarvan ik niet op de hoogte was. Kreeg ik keurig bericht dat het klaar lag voor me.
Een hele leuke en prettige winkel met een breed assortiment aan speelgoed, veel handige huishoudelijke en sfeerartikelen voor in huis én een mooie wand met écht Friese dingen! Het vriendelijke personeel helpt je met veel enthousiasme en verteld vol passie over zowel winkel als regio. Zeker het bezoeken waard als je in de buurt bent!
Vandaag een pakketje ontvangen via Bol besteld maar door jullie verzonden super verzorgd en mooi ingepakt. Dankjewel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar HET GESCHENKENHUIS met het openbaar vervoer


Balk, Van Swinderenstraat 200 meter
41
47
Balk, Van Swinderenstraat 200 meter
41
47
Balk, Talmahiem 350 meter
41
47
Balk, Talmahiem 390 meter
41
47

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid