facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Geldersch Huys

Het Geldersch Huys

Info

Het Geldersch Huys makelaars is een jong en slagvaardig makelaarskantoor, welke in de afgelopen jaren een stevige marktpositie in Putten en omstreken heeft ingenomen. Het enthousiaste (personeels)team biedt een hoog niveau aan service- en dienstverlening.



"Het Geldersch Huys MakelaarsUw makelaar uit Putten en omstrekenWij brengen u verder in uw wooncarriére! Bij elke stap van onze klanten zijn wij betrokken en doen wij net dat stapje extra om een aan- of verkoop te laten slagen. Ons kantoor is een jong en dynamisch kantoor waarbij betrokkenheid voor uw situatie altijd voorop staat. Elke stap in een wooncarriére is anders. Daarom onze aanpak ook, maar altijd met dezelfde professionaliteit!Ons kantoor is gespecialiseerd in het aankopen, verkopen, taxeren en verhuren van woningen. Wij zijn werkzaam in zowel Putten, Ermelo, Harderwijk, Voorthuizen, Nijkerk en natuurlijk de omgeving daar buiten.Nodig ons geheel vrijblijvend uit bij u thuis."

"Het Geldersch Huys MakelaarsUw makelaar uit Putten en omstrekenWij brengen u verder in uw wooncarriére! Bij elke stap van onze klanten zijn wij betrokken en doen wij net dat stapje extra om een aan- of verkoop te laten slagen. Ons kantoor is een jong en dynamisch kantoor waarbij betrokkenheid voor uw situatie altijd voorop staat. Elke stap in een wooncarriére is anders. Daarom onze aanpak ook, maar altijd met dezelfde professionaliteit!Ons kantoor is gespecialiseerd in het aankopen, verkopen, taxeren en verhuren van woningen. Wij zijn werkzaam in zowel Putten, Ermelo, Harderwijk, Voorthuizen, Nijkerk en natuurlijk de omgeving daar buiten.Nodig ons geheel vrijblijvend uit bij u thuis."
Adres: Achterstraat 21 - 21 A, 3882 AE Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 - 35 46 35
Stad: Putten
Route: Achterstraat 21 - 21 A
Postcode: 3882 AE



op zoek naar gerelateerd: Makelaar Putten huren, Stille verkoop Putten, Funda Putten, Geldersch Huys Facebook, Makelaars Putten, Woningen Putten, Nieuwbouw Putten, Zielman Putten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zielman Makelaardij O.G. Zielman Makelaardij O.G. 215 meter Super collegiaal kantoor. Op cursus in Nieuwegein zomaar een woning in Helmond in de ...
Makelaardij Van den Brink Makelaardij Van den Brink 341 meter Fijne makelaar met een goed en onafhankelijk advies, zowel bij aan- en verkoop. Ze ne...
Boerstaete Makelaardij Boerstaete Makelaardij 352 meter Fijne makelaar, denkt mee. Goede samenwerking gehad.
Goorhuis makelaardij Goorhuis makelaardij 2 km VERKOOP AANKOOP TAXATIES ADVIES IN VASTGOED
Recensies
Het hele proces van ons huis verkopen verliep geweldig. Er is individuele aandacht, goed advies en duidelijke kennis. Ook in aankopende zin, niets dan positief. Een aanrader wanneer u een goede, professionele makelaar zoekt met een persoonlijk tintje!
Wat een fijne professionele en betrokken medewerkers bij Het Geldersch Huys! Dit kantoor beveel ik van harte bij iedereen aan die een woonvraag heeft. Hele vakkundige begeleiding in het totale aankoopproces. Toegankelijk, eerlijk, nuchter en benaderbaar met een persoonlijke aanpak op maat. Dat maakt de samenwerking uniek en geeft veel rust en vertrouwen. De medewerkers kennen de markt in Putten en omgeving als geen ander. Onze woonvraag was in goede handen met een fantastisch resultaat! Ontzettend bedankt!
Wij hebben ons huis in Putten gekocht waarbij Het Geldersch Huys makelaars optrad als verkopende makelaar. Wij zijn zeer onder de indruk van Het Geldersch Huys als verkopende makelaars. Hun pro actieve, responsieve en behulpzame houding is van grootbelang geweest in het aankoopproces. Bijna al onze vragen werden per ommegaande beantwoord, hetgeen erop duidt dat ze hier goed op waren voorbereid. Vragen die ze niet per ommegaande konden beantwoorden werden nog steeds in een rap tempo alsnog beantwoord. Naast deze zeer professionele houding, waren de medewerkers van Het Geldersch Huys ook prettig in de omgang en goed bereikbaar. Hun rol als verkopend makelaar is zeker mede bepalend geweest in de succesvolle verkoop namens hun cliënt aan ons. We kunnen ze ten zeerste aanbevelen.
Wij zijn echt super tevreden over Het Geldersch Huys! Voor ons was het de eerste keer dat we iets gingen kopen, waardoor we soms een vraag extra hadden. Niks was voor hun teveel en we hadden altijd zo antwoord :. Ook hadden ze tussen alle drukte bij hun door toch nog een plekje kunnen maken voor een 2e bezichtiging, waar wij echt nog steeds heel blij mee zijn. Wij zouden iedereen Het Geldersch Huys aanbevelen!!
Ik kan Het Geldersch Huys Makelaars uit Putten zeker aanraden! Contact met makelaar Herwin Kieft was erg fijn. Ze houden daar van doorpakken, dus alles wordt snel voor je geregeld! Even een appje in het weekend/avond is ook geen probleem. Ze denken graag met je mee. Ik ben een tevreden klant!
Herwin en team hebben mij heel goed geholpen in de zoektocht naar een huis in Putten. Zeer kundig en met ongelooflijk veel kennis stonden zij mij bij en heb ik nu een droom van een huis. Absolute aanrader!
Deze makelaar is gewoon top , betrokken behulpzaam en altijd bereikbaar. Transparant en duidelijk, je weet wat je aan ze hebt. Fijne communicatie, altijd vriendelijk. Een dikke 10!
Na tijden te hebben gezocht naar een speld in een hooiberg heeft Herwin ons huis gevonden waar we de komende 40 jaar gaan wonen. Al die tijd bleef hij vertrouwen houden dat het juiste plekje langs zou komen en hij stond steeds enthousiast voor ons klaar. Na de aankoop waarbij Herwin de regie nam en ons daarmee ontzorgde, wat veel stress wegnam, had hij ook binnen no time ons huidige huis verkocht. Hij hield vervolgens zorgvuldig het proces in het oog, zodat alle partijen tijdig aan hun verplichtingen voldeden en zorgde daarmee voor een goede afronding van zowel aankoop- als verkoopproces. Herwin is een prettige, enthousiaste makelaar met oog voor de klant en heeft fijn meegedacht met onze wensen en die realiseerbaar gemaakt. Het contact verliep heel prettig en laagdrempelig. Daarnaast is zowel hij als de andere medewerkers altijd even vriendelijk en behulpzaam. Mede hierdoor kijken we goed terug op het gehele proces. Dankjewel! Met warme groet, familie Lasterie
Succesvol onderhandeld met Herwin van HGH over de aankoop van een woning in Putten. Enthousiaste benadering en prettige contacten hebben zeker geholpen.
Als aankoop makelaar heeft Herwin mij geholpen met het zoeken naar een woning.ik had mijn wensen wat ik in een huis/plek zocht met hem besproken. Ben steeds goed op de hoogte gehouden als er weer een woning in de verkoop kwam, dan hoorde ik dat persoonlijk via telefoon /app/ mail. Ben ook meerdere malen woningen wezen bezichtigen. Nu naar maanden heb ik dan een leuke woning/ plek waar ik een goed gevoel bij heb samen met Geldershuys gevonden en heb het gekocht ! Ik wil Herwin en zijn team bedanken voor wat zij voor mij hebben gedaan. Ben heel blij en erg heel te vreden super bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid