facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Gebint

Het Gebint

Info

trainingsruimte, vakantiehuis, vergaderruimte
www.hetgebint.nl

Geschiedenis

Vakantiehuis/ groepsaccomodatie, vergader en trainingsruimte voor Het Gebint trainingen en voor trainers die een goede sfeervolle werkruimte in een landelijke omgeving zoeken.

Adres: kampsweg 38, 9418 PG Wijster
Telefoonnummer: 0630556950
ln.tnibegteh@uonim
Stad: Wijster
Route: kampsweg 38
Postcode: 9418 PG


Recensies
Erg sfeervol huis, grote kamers en meerdere kasten vol boeken en spelletjes aanwezig. De tuin is ook heel ruim, netjes en ideaal om lekker van de zon te genieten. De eigenaren zijn ook erg behulpzaam en meegaand. Zeker aan te raden! tip: let op de reistijden van de bus als je zonder fiets of auto komt ;
Ongelooflijk leuk weekend gehad ondanks het zeer slechte weer. In het ruime huis van alles aanwezig voor groot en klein met OA piano, biljart, sjoelbak en verkleedkleren. Zeer ruime keuken met ruim voldoende kookspullen. Slaapkamers ook groot met goede bedden. Misschien is een dichte kast geen overbodige luxe. Gigantische tuin waar je zeker in de zomermaanden je prima kunt vermaken. Er zijn zelfs fietsen aanwezig. Enorm genoten . Dubbel en dwars 5 sterren
De gastheer en gastvrouw zijn super! Het dorpje is klein maar fijn en in de dorpen er om heen is meer dan genoeg te doen en te zien. Het gebint zelf is mooi en compleet. Er staan vele soorten spelletjes en er zijn veel stripboeken. Rond de openhaard beleef je een top avond.
Een ruime locatie in een landelijke omgeving. Geschikt voor verschillende soorten groepen. Ook inclusief kleine kinderen. De tuin is erg groot en er is meer dan genoeg ruimte om te sporten of van de zon te genieten. De locatie zelf is compleet. Beschikt over een ruime keuken 6 pitten en mooie tweepersoonsslaapkamers. De eigenaars zijn vriendelijk en denken mee als er iets nodig is.
Huis is erg comfortabel. Zeker het biljart en de tafeltennistafel zijn een aanwinst!! Fijn om met een groep of familie te zijn.
Een heerlijke plek voor ons gezinsweekend! We hebben genoten van de ruimte binnen en buiten, gezellige poolkamer, tafeltennis en de aanwezige spelletjes. De kleinkinderen vonden het geweldig om te helpen de kippen te voeren. Uitstapje gemaakt naar museumdorp Orvelte en Zoo Bizar, een aanrader!
Supermooie locatie voor groepen, erg leuk voor kinderen door grote tuin.Kamers: 5/5
Allerlei leuks voor jong en oud! Fijne faciliteiten, goed internet, profi keuken, poolbiljartje, intellectuele boeken, houtkachel, grote tuin, kortom, ideale plek voor elk gebruik. Waarom niet eens een weekje met je familie bijkomen in rustiek Wijster? Of een weekend de strategie doordenken met je collega's? Of met een paar mensen BBQ-en? Het kan hier allemaal, en meer. Beheerders Peter en Minou zijn gezellig en snappen 's mensen noden, zonder bemoeizucht. Geweldige plek.
Mooi huisje en mooie grote tuin! Veel spelletjes, skelter, pooltafel, aardige mensen, mooie keuken, 2 wc's! :
Het was geweldig en super eigenaren ! Aanrader ! Wel waren er sommige dingen echt aan vervanging toe zoals het douchegordijn vandaar 3 sterren anders echt 4 !!!! Wij gaan zeker een keer terug met de familie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid