facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Fundament Aankoopmakelaardij

Info

Uw droomhuis kopen? Het Fundament Aankoopmakelaardij helpt u!

Geschiedenis

Op mijn visitekaartje staat dat ik makelaar en taxateur ben. En dat bén ik ook. Opleidingen? Diploma’s? Gecertificeerd? Geregistreerd? Gepokt en gemazeld? Check! Toch voel ik mij geen makelaar of taxateur in de klassieke zin van het woord. Mijn vertrekpunt is namelijk nooit een zoek- of taxatieopdracht. Laat staan mijn service of dienstenpakket. Ik begin bij jou.

Maakt dat verschil? Een wereld! Wat is je échte vraag? Welke hoop en verwachtingen koester je? En welke rol wil je dat ik op me neem? Samen bepalen we hoe we je droomhuis vinden.

Ik beloof je dat ik in ons eerste – en natuurlijk: kosteloze – gesprek eerlijk ben om teleurstellingen te voorkomen. Daarbij luister ik niet alleen naar jouw vraag en wensen, maar blijf ik óók dicht bij mijn eigen normen en waarden. Zo weten we allebei wat we aan elkaar hebben. Vind je dat prettig? Dan krijg je een enthousiaste, nauwgezette doorpakker met kennis van zaken en een bouwkundige achtergrond die voor jou tot het uiterste gaat.

Adres: parkweg 17, 4153 XK Beesd
Telefoonnummer: 0636311329
Stad: Beesd
Route: parkweg 17
Postcode: 4153 XK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Het Fundament Makelaardij, Fundament betekenis, Fundament huren, De fundament
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid