facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Financieel- Hypotheekadvies Ede

Het Financieel- Hypotheekadvies Ede

Info

De onafhankelijk hypotheekadviseur van Ede en omstreken. Wij gaan voor de beste deal voor deskundig hypotheekadvies!



"De hypotheekspecialist van Ede en omstreken. Onze onafhankelijke hypotheek adviseurs gaan voor een zorgeloos hypotheektraject waarbij alles van A tot Z voor je geregeld wordt. Neem direct contact op voor een gratis hypotheekadviesgesprek om jouw financiële wensen te bespreken."
Adres: Schaapsweg 30 C, 6713 BC Ede
Telefoonnummer: +31318768080
Stad: Ede
Route: Schaapsweg 30 C
Postcode: 6713 BC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Review financieel adviseur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bolthof van den Top NVM Makelaardij/Hypotheken en RegioBank te Ede Bolthof van den Top NVM Makelaardij/Hypothek... 421 meter De verkopende partij had deze makelaar. Uiteindelijk heeft onze adviseur slordige fou...
OAMKB - Fred Westland - De Vallei OAMKB - Fred Westland - De Vallei 3 km Uw financieel professional in regio de Vallei. Administratie en boekhouding | Winst-...
Recensies
Prettig persoon om zaken mee te doen. Reageert overal erg snel op en pakt ook alles snel op.
Voor de aankoop van ons nieuwe huis in Hilversum hebben we het Financieel benaderd voor de hypotheek. We hebben al eerder hypotheken moeten regelen maar het is nog niet eerder zo prettig en snel verlopen als dit keer. Compliment voor Frans Hol en onze grote dank voor rust en kwaliteit die hij bracht in de hectische periode die er vaak ontstaat na het kopen van een huis. Frans en Esmee
Je krijgt waar je voor betaalt... Bij Het Financieel niet, je krijgt daar namelijk veel meer dan waar je voor betaalt:- Ik was bezig met de aanschaf van mijn derde woning toen een collega mij advies gaf mijn hypotheek door Frans te laten regelen. Ik was sceptisch omdat ik bij de aanschaf van mijn eerste huis diverse offertes had gevraagd waarvan een aantal bij andere onafhankelijke adviseurs en een aantal direct bij de grote banken. De adviseurs waren vrijwel allemaal ondoorzichtig in de offertes en een stuk duurder. Frans is vrijblijvend bij mij langs gekomen met zeer degelijk advies beter dan de bank zelf en ook nog voor het scherpste tarief. Uiteindelijk heb ik besloten mijn hypotheek bij Frans te beleggen en tijdens het proces volledig ontzien van stress en administratie daar heb ik een hekel aan namelijk!. Daarnaast heeft hij ook met allemaal andere randzaken mbt de aankoop van de woning en zelfs de belasting geholpen! Nu woon ik fijn en met een scherpe rente in mijn nieuwe woning, top! Kortom, doe je zelf een lol en bespaar je een hoop stress, moeite en geld door je hypotheek bij “Het Financieel” te beleggen.
Begin juni een hypotheek aanvraag gedaan. Door hele snelle reacties werden er veel fouten gemaakt in de aanvraag. 13 weken verder, nog niets concreet en niet meer bereikbaar. Heb het uiteindelijk uit nood zelf moeten regelen en hierdoor heb ik het als zeer onprofessioneel ervaren.
Zeer prettige samenwerking gehad bij het regelen van onze hypotheek. Geen vraag was te veel of te gek. Hierdoor is het voor ons zeker zorgeloos geweest. Verder vinden wij het prettig dat we altijd snel en duidelijk antwoord krijgen op onze vragen naderhand. Inmiddels hebben we meerdere vrienden en familieleden kunnen aanbevelen hun hypotheek via het financieel te regelen. Ondanks dat het uiteenlopende situaties zijn horen wij daar ook alleen maar positieve ervaringen.
Snel en goed advies! Alles vanaf het eerste gesprek met Frans tot aan goedkeuring van de aanvraag als een zeer positief ervaren. Aanrader! En ik weet je te vinden Frans mocht ik nog een keer een woning kopen!
Al meerdere hypotheken afgesloten via Frans Hol. Altijd snel, duidelijk en soepel verlopen. Je staat achteraf nooit voor verassingen. Inmiddels is Frans een hypotheek begrip geworden binnen onze vriendengroep.
Super advies gehad van Frans dit is de 2e keer dat hij ons heeft geholpen met Hypotheek geweldige services.
Het is echt fantastisch zoals ze te werk gaan. Alles uitpluizen en net zolang puzzelen om alles zo goed mogelijk naar ieders wens te kunnen verkrijgen. Echt goud!! 5 sterren is nog te weinig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid