facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het filiaal

Het filiaal

Info

Het Filiaal is een outletstore waar o.a. kleding wordt verkocht met hoge kortingen afkomstig uit faillissementen, restpartijen en bedrijfsbeeindigingen.



"Bij HEMA Haren maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Brinkhorst 4, 9752 Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 06-23074546
Stad: Haren
Route: Brinkhorst 4
Postcode: 9752


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HERMAN de VRIES MODE HERMAN de VRIES MODE 35 meter Verhuurder van appartementen. Deze verhuurder stort je borg maar gedeeltelijk terug n...
Papillon Papillon 88 meter Prettige winkel met mooie betaalbare collectie. Zeer vakkundig advies, nooit opdringe...
Lisalisa-damesmode Lisalisa-damesmode 90 meter Sfeervolle, gezellige winkel met merken als king Louie, odd Molly, White stuff, Le pe...
Poggibonsi Haren Poggibonsi Haren 150 meter Prachtige zaak, mooie kleding en fijn personeel!!
Mignon by Marlieke Mignon by Marlieke 158 meter Mooie winkel, zeer lieve eigenaresse. Geeft eerlijk kledingadvies.
Private Style Private Style 170 meter Prachtige winkel, de mooiste merken en deskundig eerlijk advies! 5 sterren!
Joy Vrijetijdskleding Haren Joy Vrijetijdskleding Haren 205 meter Prima zaak voor oa sportieve heren. Mijn vriend is een stoere boer die er perfect uit...
De Groningse Diva De Groningse Diva 215 meter Haren is een prachtig dorp, mooie winkels
Recensies
Onvriendelijk. Mijn net zindelijke peuter mocht geen gebruik maken van het toilet.
De Hema is een hele mooie winkel die al jarenlang een aanbod heeft van allerlei soorten huishoudelijke producten. Daar moeten we zuinig op zijn en eens niet letten op een paar centjes meer dan een winkel als de Action waar alles uit China komt...... Steun de plaatselijke ondernemer, ik ben bang dat we er later de prijs ervoor betalen. Please like
veel keus, leuke dingen, krijg je ideeen van. Een aandachtspuntje is wel dat vsn veel serviesgoed maar 2 of 3 items staan. Als je dus 4 of 6 eters krijgt en je wilt je tafel leuk maken kan je dus niks kopen.
Deze Hema ligt in een zijstraat van het grote plein. Een standaard Hema met het bekende assortiment producten. Alles lag er netjes bij. Wel opvallend weinig personeel op de werkvloer. Soms moet je even zoeken naar een bepaald product, de indeling is niet altijd even helder. Voor het specifieke Hema assortiment een aanrader.
Leuke ruime winkel, hebben een ruim assortiment en leuke kleding ook! Ook erg aardige leuke medewerkers! Alleen de prijzen zijn soms wat hoog.
Ik vond het erg leuk ik geef het vier sterren omdat ik wel betere winkels ken de. De mensen die daar werken zijn heel aardig !
De foto snelservice van de Hema vind ik perfect. Altijd binnen 30 min klaar. Zowel in Haren als in Utrecht. Helemaal top.
Dit is een hele mooie filiaal van de HEMA. Alles wat je zoekt hebben ze. En hebben ze toch niet wat je zoekt, dan kun je altijd even op de website van de HEMA kijken.
Kom daar alleen voor kinderkleding die ziijn leuk en goedkoop en voor de drop ook lekker en goedkoop
Nette winkel met redelijk goed basis assortiment.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid