facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Ezelhuis

Het Ezelhuis

Info

Wandelen door het Zeeuwse landschap met te gekke bijzondere ezels. Ook voor groepen en bedrijven.

Geschiedenis

Wandelen door het Zeeuwse landschap met te gekke bijzondere ezels. Ook voor groepen en bedrijven. Ezeltochten, picknicktochten, kinderfeestjes, teambuilding en workshops.

Adres: Ruiterplaatweg tegenover winkelcentrum, 4493MZ Kamperland
Telefoonnummer: +31(0)628888087
ln.siuhleze@ofni
Stad: Kamperland
Route: Ruiterplaatweg tegenover winkelcentrum
Postcode: 4493MZ



op zoek naar gerelateerd: www ezelhuis nl, ezelwandeling, ezel knuffelen, kamperland, ezel rijden volwassenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Five star farm Five star farm 942 meter Speel-boerderij voor jonge kinderen en hun ouders met binnen en buiten speel mogelijk...
Recensies
Het was echt ontzettend leuk, de ezels zijn erg lief en mijn kleinkinderen hebben zo genoten van het borstelen en de prachtige wandeling en de rit op de ezels. We hadden prachtig weer en een heerlijke picknick waar niets aan ontbrak, mijn complimenten aan de eigenaren Wim en Bianca wat een fijne gastvrije mensen. Bedankt voor deze geweldige dag lieve ezels en Wim en voornamelijk Bianca voor je goedheid en gezelligheid het was top X
Geweldige ervaring. Deze ezels zijn superlief en slim en helpen je dichterbij jezelf te komen. Bianca is een rasentertainer die van iedere wandeling een feestje maakt. Kleine kinderen mogen op de ezels meerijden en voelen zich meteen heel speciaal.
Mooie ervaring, Bianca is een warm mens die haar avontuur met de ezels met ons deelde op een speelse relaxte manier. Fantastisch om tijd met de ezels door te brengen, wat een lieverds! We komen zeker terug als we weer in de buurt zijn, aanrader.
Super leuke activiteit met kids. Borstelen, wandelen en picknicken in de mooie natuur!
Geweldig leuke dag gehad. De moeite waard om eens een middagje met de ezeltjes op pad te gaan!
Paar weken geleden een hele leuke workshop gehad.
Ontzettend mooie ervaring met ezel Rafke en eigenaresse Bianca gehad tijdens de wandeling met de ezels. Charmante en lokale ervaring, super met de kinderen. De kinderen kregen geen genoeg van de ezels, ze mochten ze aaien, borstelen, met ze lopen. Jammer om afscheid te nemen, we komen zeker nog een keer terug!
Heerlijk ontspannen gewandeld met prachtige beesten, wat worden ze goed verzorgd daar.
Absoluut het beste en leukste wat er in Zeeland is te doen. Niet de eerste en ook niet de laatste keer dat wij naar het Ezelhuis zijn gegaan. Bianca is een geweldige gastvrouw die overduidelijk van haar ezels houdt. Eerst konden we kennismaken met de ezels en ze borstelen. Bianca zocht een ezel uit die bij ons paste en daarna hebben we heerlijk met ze gewandeld. Een top middag!!!
Hele leuke wandeling gemaakt met een groepje van 9 meiden. Goede lunch erbij, erg leuk! Bianca, bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid