facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Eiland

Het Eiland

Info

Het eigenzinnigste bezorgrestaurant van de regio. 7 dagen per week restaurant gerechten aan huis bezorgt.

Geschiedenis

De eigenzinnige en gezellige uitstraling zorgen ervoor dat je je in tropische sferen waant.
Gezellig een avond uit, iets te vieren of gewoon geen zin om te koken, wij verwelkomen je op ons eiland. Afhalen is ook mogelijk

Adres: Kerkstraat 60 , Goirle 5051 LC, NL
Telefoonnummer: 013 530 0966
ln.dnalie-teh@ofni
Stad: Goirle
Route: Kerkstraat 60
Postcode: 5051 LC



op zoek naar gerelateerd: het eiland afleveringen, het eiland seizoen 1, het eiland acteurs, het eiland youtube, het eiland personages, het eiland quotes, het eiland cast, het eiland alain
Recensies
Fijne tent. Was dit keer in Halloween stijl. Ook de gerechten.lekker gegeten, fijne bediening,helemaal toppie.
Goed eten voor een eerlijke prijs in dit eetcafé. Naast een vaste kaart ook interessante en bijzondere weekspecials. Reserveren is in principe niet nodig. Het standpunt "Open van 15:00 uur tot de laatste gast vertrokken is" is eveneens niet overdreven. Gezelligheid kent geen tijd. Ben je in de buurt, dan is een bezoekje zeker de moeite waard.
Gingen er terug voor de befaamde spareribs maar vond ze een beetje tegen vallen. Hopelijk een eenmalig iets. Niet zo mals als anders. Te lang opgewarmd misschien. Kan als het druk is voorkomen. Was niet slecht genoeg om nieuwe te vragen.
Heerlijk gegeten en prettig personeel.
Prima locatie, gezellige entourage en vriendelijk personeel. Het eten is super! Verschillende gerechten hebben een lekker Indisch trekje, waardoor het nooit verveelt en altijd onderscheidend is ten opzichte van andere eetgelegenheden. Mijn favoriet!
Een gezellig, geweldig eetcafé waar je fantastisch lekkere spareribs kunt eten. Maar ook de verdere menukaart is zeker de moeite waard. Een aanrader voor groot en klein.
Heerlijke huis gemarineerde spareribs, zeker genoten!
Prijs kwaliteit is niet oké... sauzen uit pakjes, frites slap en vet. Vlees wel lekker maar in verhouding met omliggende eetgelegenheden te duur. Drank prijzen oké.
Heerlijke malse spareribs, flinke portie. Klein en knus eetcafe. Redelijk kleine menukaart maar wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
Mijn ervaring om te eten mij het eiland is heel goed. Het eten is lekker, vooral de gambas zijn een aanrader. Ik ga er straks weer eten. Ps de beding is er ook goed. En je hoeft niet lang te wachten op je eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid