facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Eibernest

Het Eibernest

Info

Verhuur van bungalows tot 6 personen. Kampeerplaatsen/seizoenplaatsen en verhuur van Jaarplaatsen

Geschiedenis

Recreatiecentrum het Eibernest is gelegen in de Gelderse Achterhoek vlakbij de Duitse grens.Wij bevinden ons in een mooi wisselend landschap, ideaal om te wandelen,fietsen of een tourtocht met de auto te maken.Het park beschikt over ruime kampeerplaatsen van 100m2, eenvoudige bungalows verdeeld over 2 types voor 2 tot 6 personen, jaar- en seizoenplaatsen. op het park wij beschikken over een speeltuin,verwarmde zwembaden,biljart,dart,tafeltennis,midgetgolf en in alle schoolvakanties een recreatieteam.Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht er is een restaurant,snackbar en kantine met groot terras. Tevens is er tegen betaling op het gehele park wifi.



"Camping Eibernest is gelegen in Eibergen, in de prachtige, bosrijke Achterhoek. Deze leuke, rustig gelegen camping is ideaal voor families die op zoek zijn naar comfort, ruimte en vakantieplezier. De camping verhuurt bungalows, nieuwe, volledige uitgeruste stacaravans en ruime kampeerplaatsen.Het waterpark van de camping bestaat uit een mooi verwarmd zwembad met waterspeeltoestel en een leuk verwarmd peuterbad met een glijbaantje voor de allerkleinsten."
Adres: Kerkdijk 1, 7152DB Eibergen
Telefoonnummer: 0545471268
ln.tsenrebie@eitaercer
Stad: Eibergen
Route: Kerkdijk 1
Postcode: 7152DB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: eibernest plattegrond, eibernest zwembad, het eibernest liessel, www camping het eibernest nl, aanbieding camping eibernest, camping het eibernest b.v. 7152 db eibergen, stacaravan eibernest te koop, omgeving eibernest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping De Fontein Camping De Fontein 2 km Ontzettende fijne sfeer, mooi aangelegd aan een prachtig, bosrijk meer. Echt een aanr...
Vakantiewoning De Nordman Vakantiewoning De Nordman 3 km Vakantiewoning in de Achterhoek, Eibergen. Gelegen in een ideaal fiets- en wandegebie...
Camping de Goede Hoop Camping de Goede Hoop 3 km Ik vind de reactie van de Waard niet kloppen. Hij is op bezoek. 8 van de 10 campings ...
Die oale viefsprong Die oale viefsprong 3 km Boerencamping voor honden sporters, ruime plaatsen en trainingsveld beschikbaar. Teve...
't Hulshof 't Hulshof 4 km Fijne winkels, heerlijke eet cafe's.
Vakantieadressen.NL Vakantieadressen.NL 5 km Fijne service! Fantastisch om een optie te kunnen plaatsen, zeker als je met een grot...
Recensies
Na zolder verbouwing wisten wij niet of we uberhaubt wel op vakantie gingen maar we waren voordeliger uit dan gebudgetteerd. Dus toch maar geboekt. Wat ben ik blij voor vooral mijn kids dat we dit gedaan hebben. Leuk en gezellig park! Wij zaten in een nieuwe vakantie huis en dit was van alle gemakken voorzien. Van ruime douche tot een volledige keuken! Heel netjes. Genoeg te doen en een leuk animatie programma/team. De rest van het team op het park ook zeer vriendelijk. Zwembaden groot genoeg al hoe wel ik daar eventueel 1 tip over kan geven: filter systeem en wat onderhoud. Supermarkten in de buurt, duitsland op een kwartier rijden. En Movie Park op een uurtje! De kinderen vonden het fantastisch! Mochten wij volgend jaar weer in eigenland blijven dan zullen wij zeker boeken bij Capfun! En wellicht ook bij Eibernest. Dankjewel voor de leuke vakantie!
Kansloze camping zijn na 1 dag weer vertrokken na bedreiging van vaste gasten. Op de fotos ziet het er mooi uit maar komt niet bij de werkelijkheid. Er werd belooft dat ze contact met ons zouden opnemen en wij ons geld terug kregen maar tot nu toe niets vernomen en op mail word ook niet gereageerd. Ruim 900 euro betaald voor een week. Vies klein zwembad rond om de glijbanen lagen allemaal puin met asbest stukjes. Springkussens lagen erbij of ze al maanden niet zijn op geblazen. Dicht getimmerde huisjes drank en wiet lucht waar de kinderen bij langs moesten in het donker om na de cross baan te gaan. Veel vervallen caravans waar wij tussen in stonden met ons huisje. Kortom Capfun bedankt voor een fijne vakantie gewoon het geld afpakken en niets laten horen.
Animatie voor de kinderen is goed. Er staat zeer jong onervaren en niet gemotiveerd personeel achter de bar en snackbar. Het is een opgekochte camping wat ooit zeer bruisend was in verleden zijn wij vaak geweest, waar men nu chalets in massa productie hebben neergezet. Wat ook nog Flink op en in elkaar staat zeer sfeerloos.Lijkt hier ook wel Massa is Kassa. Onze bungalow was niet naar behoren schoongemaakt bungalow erg verouderd totaal geen onderhoud aan gedaan. Vaste bewoners in stacaravans worden weggekeken, moet massa productie worden vreselijk. Als eigen personeel al aangeeft dat dingen hier echt niet kunnen , en dat het alleen om de centen gaat bezoekers niet belangrijk zijn. Dat zegt dit genoeg verschrikkelijk. Voor ons geen Capfun meer.
De camping velden zijn erg slecht de nieuwe huisjes sproeien ze wel. En ons kind kan ik elke dag in bad doen wel 2X. Hoe het naar uit ziet lijkt wel dat alles vernieuwd word en de rest verdwijnd. En 22 uur zit alles dicht geen muziek geen bentjes je moet maar zien hoe je de avond saampjes door brengt. Maar verder is het wel prima.
Je merkt dat het park in ontwikkeling is. Veel nieuwe stacaravans 2020 Met hier en daar nog oudere exemplaren ertussen. Seizoenplaatsen. Het zwembad is leuk, maar je dient daarna wel een douchebeurt te nemen vanwege het vieze zwemwater. Snackbar sluit al om 20.30 uur. Wij kampeerden er met onze caravan, de plekjes in ons straatje waren niet zo groot.
Mooie landelijke omgeving, vriendelijk personeel alleen receptie ziet er vrij oudbollig uit. Wat ik mistte was een camping winkeltje. Je kan er niet "uit eten" op de camping wel alleen een patatje halen. Bij het zwembad liggen en nog oude grindtegels, en veel kale plekken in het gras waardoor je veel modder krijgt. Voor kinderen tot 12 jaar is de camping/zwembad leuk. Voor tieners is er weinig te beleven. Ook in de avond geen vertier zangertje voor volwassene. Wij komen hier niet meer terug .
Stenen huizen is achterstallig onderhoud. En schimmel in de badkamer. Zwembad is erg klein en weinig plek om eromheen te kunnen zitten. Ook hadden ze beter kunstgras moeten gebruiken, want nu is het een grindbak met modder om het zwembad. Moet wel zeggen dat de animatie voor de kids wel goed verzorgd is. Maar voor de ouders is in de avond niks geregeld dan wel entertainment.
Camping met veel animatie voor de kinderen. Huisje was prima en had alle basis voorzieningen. Zoon heeft zich prima vermaakt met gehuurde fiets en voetbalpark. Wat me niet beviel was dat er overal gerookt mag worden van de kantine en zelfs waar kinderen spelen tot in het speelkasateel aan toe. Er is totaal geen rookbeleid. Coordineer verplaatsen van huisjes iets beter. Een bulldozer gebruiken waar kinderen vrij rond spelen en rond etenstijd is niet handig. Tijdens de bbq een uitlaat op je gericht is niet echt smakelijk. Er lijkt weinig oog te zijn voor kind veiligheid als ik zie dat ze zo onder huizen door kunnen kruipen, losse bekabeling en pijpen wat uit de grond steekt, bouwmateriaal en gereedschap niet afgeschermd. Wat al eerder is aangehaald lijkt het op de foto's meer dan wat het in werkelijkheid is. Het gebied rond de voetbalpark en pumptrack doet nog aan als een bouwval. Voor mij op dit moment geen tweede keer.
Voor een relax vakantie moet je het niet doen. Misschien als je kinderen hebt van 8-10 jaar. Huisjes niet goed schoon, zwembad klein, glijbanen kleiner dan op foto’s, blubber om het zwembad. Er is alleen patat en ijs te krijgen. Animatie is een zooitje. Springkussens doen het niet. Huisje rook gigantisch naar pis toen we binnen kwamen, veel schimmel in de douche. Na klacht niets meer gehoord en zelf maar schoon gemaakt. Het is ook niet prettig om achter je huisje een gigantisch aggregaat te hebben die continue aan staat.
Kinderen vermaken zich prima, persoonlijk kan er aan het onderhoud van de zwembaden wel wat beter schoon gemaakt worden, personeel beter opleiden omzet kan zeker wel 70% verhoogd worden door efficiënte arbeidskrachten. Schoonhouden van toiletruimte matig. Schoonmaak huisjes heb ik gehoord lieten ook nogal wat klachten. Rest prima park animatie leuk voor de kids.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid