facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Duet

Adres: Prinses Christinalaan 120, Uithoorn
Telefoonnummer: 0297500666
Stad: Uithoorn
Route: Prinses Christinalaan 120



op zoek naar gerelateerd: Vacature het Duet uithoorn, Het Duet team, Solidoe Het Duet, DUET Nieuw-Vennep, Het Duet jaarkalender, De Vuurvogel Uithoorn, Kwikstaart Uithoorn, Solidoe kinderopvang Uithoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Borus Kinderopvang Borus Kinderopvang 599 meter Borus Kinderopvang
Recensies
De school zelf is mooi maar de klassen zitten redelijk vol ca 30 kinderen als je kind ook maar iets achterloopt bieden ze liever geen ondersteuning aan en verwijzen ze snel naar SBO of andere school. Er zijn meer dan gem. ontevreden ouders. Je merkt echt dat ze de zgn "zorgleerlingen" gewoon niet willen. Dat drukt op t budget. De sterren zijn voor t gebouw en de leraren maar niet voor hun beleid.
Rust,regelmaat en oprechte interesse voor kind en ouder
Goede school!
Vertaald door Google Deze school wordt slecht beheerd en wees je bewust van de geheime bedoeling om bepaalde kinderen achter te houden. Origineel This school is badly managed and be aware of covert r aimed to keep certain kids behind.
Vertaald door Google Buitenlandersvriendelijke school. Houd het vol. Origineel Szkoła przyjazna cudzoziemcom. Tak trzymać.
Vertaald door Google mmm Origineel Mmmmm
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid