facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Drents Friese Woonhuis

Het Drents Friese Woonhuis

Info

Nu te koop! Heerlijk, ruim huis om met je familie, vrienden, hobby en werk van te genieten. Het Drents Friese Woonhuis is een gerenoveerd voormalig hotel van 330 m2 gelegen in Nationaal Park 'Het Drent Friese Wold'. Prijs: 365.000 euro

Geschiedenis

Wat een ruimte en wat een karakter! Aan lommerrijke dorpslaan staat dit riant bemeten, vrijstaande woonhuis met ruime garage/schuur en fraai aangelegde tuin. Het woonhuis telt maar liefst 8 kamers, 3 badkamers en heel veel kelderruimte. Zorgvlied is (een van de) toegangspoorten tot adembenemende natuurgebieden: sinds kort ligt het dorp ín het Nationaal Park 'Het Drents Friese Wold' waardoor de natuurliefhebber gegarandeerd verwend zal worden. Door de omvang en de locatie uitermate geschikt voor het vestigen van een B&B.

Het woonhuis
Indeling begane grond: entree aan de zijkant van het huis. Hal met twee toiletten en trapkast. Sfeervolle woonkeuken (ca. 54m2) aan de voorzijde van het woonhuis met eigen voordeur. De massief eiken keuken is uitgerust met natuurstenen werkbladen, een fornuis met 6-pits gaskookplaat en afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Nagenieten van het eten kan vóór de klassieke open haard. Vanuit de keuken is de wijnkelder toegankelijk.
Bijkeuken met eigen buitendeur, wastafels, opstelplaats van de gasgestookte c.v.-ketel en de houtgestookte c.v.-ketel en toegang tot de grote kelderruimte (ca. 48m2) met stahoogte.
Aan de achterzijde ligt de lichte woonkamer (ca. 31m2) met aangrenzende serre (ca. 28m2) De achterzijde van de serre bestaat grotendeels uit schuifpuien waardoor de tuin bereikt kan worden.

Tot slot bevat de begane grond nog een markant huiscafé en aangrenzende opslagruimte. Uiteraard kan/kunnen hier op redelijk eenvoudige wijze één of twee slaapkamers van gemaakt worden. Maak van de voorraadruimte een badkamer en u kunt volledig op de begane grond gaan wonen.

Indeling eerste etage: overloop met kasten en wasruimte. Aan de voorzijde van het huis bevinden zich de slaapkamer met aangrenzende kleedkamer en badkamer ensuite. Dakkapellen aan alle zijden van het huis zorgen voor veel lichtinval. De moderne badkamer is voorzien van twee wastafels, een ligbad, separate douche en een toilet.
Aan de achterzijde bevinden zich drie ruime slaapkamers waarvan er twee beschikken over een eigen toilet-/douchecombinatie.
Vanuit de achterste slaapkamer is - via een vlizotrap - de bergzolder bereikbaar.

De garage/schuur
Naast het woonhuis staat de vrijstaande schuur, opgebouwd uit in landelijke stijl-uitgevoerde houten rabatdelen met stenen borstwering. Meerdere deuren (waaronder dubbele deuren) verschaffen toegang. Het gebouw heeft een maatvoering van ca. 10 x 4,50m.

Het perceel
Een eigen oprit leidt naar de garage. De voortuin is onderhoudsarm waarbij een pad met klinkerbestrating naar de voordeur (woonkeuken) voert. Aan de andere zijde van het woonhuis ligt een tweede (met de buren gedeelde) oprit.
Aan de achterzijde openbaart zich de siertuin met zonovergoten terras, fruitbomen en houtopslag.

Adres:
Telefoonnummer: 0516-764000
Stad: Zorgvlied


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid