facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Doevehuis

Adres: Kalenberg Zuid 1, 8377HE Kalenberg, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31 561 47 73 94
Stad: Kalenberg
Route: Kalenberg Zuid 1
Postcode: 8377HE


Recensies
Ondanks corona toch een lekker bakkie koffie kunnen halen. Wel buiten nuttigen.
Heerlijk eten, vooral het bijgerecht rabarber. Prettige bediening. Uitstekende locatie aan het water.
Heerlijk koek en zopie tijdens het schaatsen! De eigengemaakte snert is een echte aanrader
Gestrand met de boot vanwege zondag en einde vaarseizoen. Per ongeluk tijdens een wandelingetje dit restaurant ontdekt en erg blij met de afhaalmogelijkheid van luxe gerechten. Zo werd onze stille wachtdag toch nog heerlijk afgesloten. En het toetje.... Meesterlijk!
Na een leuke rondvaart door de wieden vanuit deze locatie nog even wat drinken op het terras. Daarna heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel, goed eten.
Zelden neem ik de moeite om een recensie te plaatsen maar Het Doevehuis heeft ons zo aangenaam verrast dat ik wel in de pen moet klimmen. Laat op de avond nog zeer gastvrij ontvangen. Heerlijk gegeten in een ongedwongen en gezellige sfeer. Leuke kaart en bediening kortom een aanrader!
Prachtig gelegen aan de Kalenberger gracht. Mooie goede tafels, gezellige zitjes. Uitstekende cappuccino en latte een heerlijk gebak. Service is vriendelijk.
Gezellig terras, bediening vriendelijk en netjes. Eten smaakte naar meer..... Komen zeker terug op deze uitzonderlijke locatie.
Leuk aangekleed restaurant. Goede service en lekker eten en drinken. Prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid