facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Commandeurtje

Het Commandeurtje

Info

‘t Commandeurtje, een leuke lifestyle winkel op Ameland. U vindt ons naast de Jong TopSlijter in hartje Nes in een authentieke Commandeurswoning.

Geschiedenis

[email protected]



"‘t Commandeurtje, volgens velen één van de leukste cadeauwinkeltjes van Ameland."
Adres: Rixt van Doniastraat 3, 9163GP Nes, Netherlands
Telefoonnummer: 0519785019
ln.evil@ejtruednammocteh
Stad: Nes
Route: Rixt van Doniastraat 3
Postcode: 9163GP


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: amelander commandeurtje bestellen, amelander commandeurtje kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BELI store BELI store 116 meter Beli Store heeft zoals altijd weer een prachtige collectie. Ik ben weer heel goed ges...
Recensies
Mijn verkering zag een supermooie leren tas. De verkoopster merkte op dat de prijs ons tegenhield en heeft uit eigen initiatief een mooie korting gegeven. Helemaal super!
Enorm vriendelijke en behulpzame eigenaren! Ook de hond mocht mee naar binnen dat we lekker met zijn 3en konden snuisteren. Fantastisch geholpen en daardoor ruim geslaagd! Ook niet de standaard "toeristen" souvenirs. Als je op het eiland bent is het absoluut de moeite waard aan te waaien! *Ik schrijf dit ondertussen in mijn Ameland trui en vogelsokken*
Wat een enorm leuk winkeltje is dit. Wat als eerste opvalt is de uiterst vriendelijke eigenaresse. Zij is de rode loper van haar eigen winkel. Het warme welkom is een persoonlijke blauwdruk die niet te kopiëren is. Een aanrader!
Gezellige winkel voor ieder wat wils, van tassen tot snuisterijen. Mooie grote collectie van Rice.dk . Erg vriendelijke eigenaresse.
Gezellig winkeltje, met leuke trendy spullen. Mooie lerentassen kun je er kopen en spulletjes voor huis . Vriendelijke eigenares
Wat een ontzettend mooie en gezellig winkel is dit. De eigenaresse is heel vriendelijk en je voelt je er meteen op je gemak. Onze kandelaar ook erg leuk ingepakt, voelde als een cadeautje voor mezelf! Dank je wel en als we weer eens op Ameland komen dan komen we zeker weer bij je winkeltje langs.
Een ontzettend leuke winkel met een heel ruim assortiment. Koop er altijd wel iets als we op Ameland zijn!! O.a Leuke tassen en portemonnees.....en ontzettend vriendelijke eigenaren. Gezellig om daar even rond te snuffelen en iets te kopen!!
Knus souvenirwinkeltje in een stokoud pand. Wel jammer dat in het algemeen het straatbeeld zo op toerisme gericht is tegenwoordig.
Leuke slijterij. En er is geen nee te koop. Vriendelijk personeel
Leuke website en net zo leuke producten. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid