facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Chocolade Huis

Het Chocolade Huis

Info

De grootste chocoladewinkel in Tiel en Gelderland! Kom langs of kijk op www.chocoladehuis.nl

Geschiedenis

Welkom bij Het Chocolade Huis, de grootste en voordeligste on-line aanbieder in Nederland van de heerlijkste chocolade, geschenkartikelen, relatiegeschenken, kerstpakketten en seizoensgeschenken.

Bent u op zoek naar originele chocolade geschenken voor grote oplages of slechts enkele stuks, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen enkel de bekende top kwaliteit Callebaut chocolade die bovendien ook gecertificeerd duurzaam verbouwd is.

In onze productieruimte maken mij veel gepersonaliseerde chocolade geschenken met chocolade logo's en teksten. Neem contact op voor de mogelijkheden!

In 2006 is Het Chocolade Huis van start gegaan met een unieke chocolade winkel in Tiel. Op 100 m2 vind je een groot assortiment chocolade producten en geschenkartikelen gevuld met chocolade. Tegelijkertijd is de site gelanceerd waar we onze producten presenteren voor de zakelijke markt. Onder onze klantenkring bevinden zich alle mogelijke soorten bedrijven zoals het grote en het kleinere MKB, de non-profit sector, maar ook de grotere werkgevers van Nederland.



"Welkom bij Het Chocolade Huis, de grootste en voordeligste on-line aanbieder in Nederland van de heerlijkste chocolade, geschenkartikelen, relatiegeschenken, kerstpakketten en seizoensgeschenken.Bent u op zoek naar originele chocolade geschenken voor grote oplages of slechts enkele stuks, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen enkel de bekende top kwaliteit Callebaut chocolade die bovendien ook gecertificeerd duurzaam verbouwd is.In onze productieruimte maken mij veel gepersonaliseerde chocolade geschenken met chocolade logo's en teksten. Neem contact op voor de mogelijkheden!In 2006 is Het Chocolade Huis van start gegaan met een unieke chocolade winkel in Tiel."
Adres: Kellensedwarsweg 3, 4004 JC Tiel
Telefoonnummer: 0344605346
Stad: Tiel
Route: Kellensedwarsweg 3
Postcode: 4004 JC



op zoek naar gerelateerd: Chocola kerstgeschenk, Kerst chocolade goedkoop, Kerstpakket wijn en chocolade, Zakjes chocolade, Chocolade cadeau Sinterklaas, Chocolaterie Sneek, Chocolade paashaas versturen, Chocolade huisjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kookwinkel Oostendorp Kookwinkel Oostendorp 2 km Wat een fantastische winkel. De eigenaren hebben ontzettend veel kennis van de produc...
Mia's ChocolateBoutique Mia's ChocolateBoutique 3 km Lekker ontbijtje genomen voor 6 personen. Zoals gewoonlijk een hartelijk ontvangst en...
SuperFreek.nl SuperFreek.nl 5 km SuperFreek.nl verkoopt de mooiste handgemaakte accessoires: voor jezelf of om kado te...
Maaike's Atelier Maaike's Atelier 5 km Bij Maaike's Atelier vind je handgemaakte haarspelden, haarelastieken, lokspelden, ba...
QutKado QutKado 5 km Moeite met het zoeken van een ludiek kado? Wacht niet langer en bestel bij QutKado.nl...
Recensies
Geen voedings specificaties toegevoegd op de website of op de chocoladeletter verpakking zelf. Geen vermelding van sporen van noten terwijl dit wel het geval is.
Wij zijn fan, ik neem mijn kleine meisje altijd mee omdat ze een lactose allergie heeft en hier kunnen we terecht om iets lekkers voor haar te kopen, jammer alleen dat ze de laatste keer niet iets lekkers kreeg, maar normaliter krijgt ze altijd wat en daardoor voelt ze zich heel speciaal! Dank je wel voor de glimlach op mijn dochters gezicht en de chocolade is heerlijk!!!
Super goede winkel, vriendelijk personeel
De chocola is heerlijk, goede keus in de shop. Aardige jongedames in de winkel. Maar wat een aparte locatie, ik zag het eerst niet. Dat zouden ze beter kunnen doen. De letters op het raam zie je nauwelijks. Er staat wel een pallet buiten, maar de deur valt nauwelijks op. De ruimte is ook ongezellig als je binnenkomt. Er is meer van te maken denk ik. Er wordt reclame in de krant geplaatst, nog nooit een folder met hoogtijdagen gezien. Op Facebook is er ook niets. Heel jammer !
We hebben met onze jeugdvereniging een super leuke bonbon workshop gehad! We werden gastvrij ontvangen door twee enthousiaste begeleiders. Je leert tijdens de workshop verschillende technieken om bonbons te maken en je kan verschillende soorten chocolade proeven. Nadat we klaar waren met het decoren van onze creaties mochten we de chocolaatjes mooi inpakken. We waren verbaasd over de hoeveelheid chocolade die we mee naar huis namen. Je krijgt echt waar voor je geld en de chocolade smaakt ook super lekker! Zeker een aanrader dus! Daarnaast hebben ze een leuk winkeltje waar je allerlei chocolaatjes en bonbons kan kopen. We hebben het super naar ons zin gehad! En we komen zeker nog een keer langs. OJW de Wegwijzer Gemeente van de kerk uit Bruchem, Kerkwijk en omstreken.
Heerlijke chocola, probeer vooral de witte truffels!
Heerlijke, handgemaakte chocolade. De medewerksters achter de balie weten wat er in de bonbons zit, dus je kunt goed aangeven wat je wel of juist niet wil hebben. Ook hartstikke leuk dat er workshops worden aangeboden. Wel jammer dat er geen winkel meer in het centrum zit.
Heerlijke chocolade. Echt een wereld van verschil met sommige goedkope suikerchocolade. Leuke kado verpakkingen. Leuk om te geven en te ontvangen. Ruime keuze in bonbons. Tijdens feestdagen ook bijbehorende speciale chocolade. Mogelijkheid tot het volgen van een workshop. Aanrader..!
Geweldig leuke workshop! Zeer de moeite waard. Gastvrije ontvangst met koffie, thee en fris. Goed voorbereid. Heerlijk geexperimenteer met chocolade. Verrassende hoeveelheid chocolade en bonbons mee naar huis. Dit alles in leuke cadeauverpakkingen die je mag uitzoeken.Top!
Mocht je een liefhebber zijn van chocola, dan moet je echt hier wezen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid