facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Catshuys, exclusief kattenhotel

Het Catshuys, exclusief kattenhotel

Info

Kleinschalig luxe kattenhotel waar katten hun eigen ruime kamer hebben en worden voorzien van alles wat een kat nodig heeft om zich lekker te voelen.

Geschiedenis

Vanaf 1 juli 2017 opent in Ermelo het exclusieve, kleinschalige kattenhotel ‘Het Catshuys’ waar uw kat deskundige verzorging en liefdevolle aandacht krijgt zoals ze thuis gewend is! Het Catshuys ligt in een rustige, bosrijke omgeving waar het onze gasten aan niets zal ontbreken! De katten logeren in een royale eigen kamer die uiteraard niet gedeeld wordt met onbekende soortgenoten. De 22 kamers van hotel Het Catshuys zijn allemaal van alle gemakken voorzien! De verzorging is zoals dat verwacht mag worden van een exclusief hotel: 24 uur roomservice, à la carte droog- en natvoer van een superieure kwaliteit en bovenal: verwend worden en relaxen! Uiterlijke verzorging en zelfs entertainment behoren tot de vaste dagelijkse routine!
Het hotel wordt gerund vanuit de filosofie dat stress bij katten tot een minimum moet worden beperkt. Daarom zal ‘rust’ ten alle tijden hoog in het vaandel staan.
Meer weten over kattenhotel Het Catshuys? Kijk eens rond op de website www.hetcatshuys.nl. Like (én deel) de pagina en volg alle ontwikkelingen van de bouw in de komende maanden! En heeft u vragen, aarzelt u dan niet om contact op te nemen!

Adres: Horsterweg 158, 3853 JE Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 06-19906070
Stad: Ermelo
Route: Horsterweg 158
Postcode: 3853 JE



op zoek naar gerelateerd: Het Catshuys ERMELO, Kattenhotel eigen kamer, Kattenhotel Almere, Kattenhotel Leiden, Kattenhotel in de buurt, Luxe Kattenhotel, Kattenpension Helmond, Kattenhotel Zuid Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heerlickheijd van Ermelo Heerlickheijd van Ermelo 2 km Om te beginnen zat er schimmel bij ons raam, als je je haar wilt föhnen kun je wel 3 ...
Conferentie en groepshotel Dennenheul Conferentie en groepshotel Dennenheul 2 km Wij zijn er met een regio vanktie van de Zonnebloem. Alles is tot in de puntjes gereg...
B&B Joy B&B Joy 3 km Leuke ligging dicht bij een voetbal veldje en speelplek, ook kunt u genieten van een ...
Landgoed Het Roode Koper - Relais & Chateaux Landgoed Het Roode Koper - Relais & Chateaux 7 km Als vegan, tijdig aangegeven, enorm teleurgesteld over het eten. Het was eigenlijk al...
De Zwarte Boer Boutique Hotel - Restaurant De Zwarte Boer Boutique Hotel - Restaurant 8 km Lekker gegeten, was erg druk maar toch een gezellig plekje met z'n vieren gekregen. L...
Recensies
Geweldig hotel voor je katten. Heel schoon en goed georganiseerd. De mensen zijn super vriendelijk en zorgen heel goed voor de katten. We werden zelfs op de hoogte gehouden met filmpjes. Poedie is heel ontspannen teruggekomen van een week hier. Voor ons nooit meer anders. Bedankt voor de goede zorgen!
Super net hotel voor onze kat. Gedurende verblijf ook wat foto's en video' s gekregen. Eigenaresse ook heel vriendelijk en onze kat kreeg veel aandacht en liefde. Nu weer opgehaald en op weg naar huis.
Ik heb helaas geen ervaring met het Catshuys. Na geruime tijd met de inschrijving bezig te zijn geweest bleek er geen plek te zijn in de periode dat wij gebruik wilden maken van het Catshuys. Misschien een volgende keer, de inschrijving is tenminste al gedaan.
Fantastisch. Goede zorg. Alle aandacht. Je krijgt filmpjes met een update. En bij thuiskomst zijn de katten super relaxed. Tot de volgende keer. Yani en Jinx.
Mijn 4 katjes zijn zo goed verzorgd. Ik ben slecht van vertrouwen als het om mijn katten gaat. Daar had ik nu volledig geen last van. Super leuk om tussendoor een whatsapp fiilmpje te krijgen van de katjes. Ze zijn liefdevol behandeld, dank je wel.
Onze Jimmy met veel vertrouwen achter gelaten in dit mooie kattenhotel. Tijdens onze 2,5 week durende vakantie kregen wij regelmatig een foto of filmpje toegestuurd. Dit gaf ons een prettig gevoel. Eenmaal bij thuiskomst leek het alsof hij nooit was weggeweest. Ook hij kwam ontspannen terug van vakantie ; In het vervolg zullen wij Jimmy tijdens vakanties hier onderbrengen. Zeer tevreden en zeker een stukje rijden waard!
Keurig verzorgd, professionele uitstraling, onze poes moest eerst even wennen maar we konden zien dat het later beter ging. We werden tijdens onze vakantie op de hoogte gehouden door foto's en filmpjes.
Voor ons geen pension waar ze je kat in een metalen kooitje stoppen of met 30 andere katten in en hok. In het Catshuys word je kat verwend, vertroeteld en in de gaten gehouden. Rust gevend muziekje op de achtergrond, kattankruid vernevelaar aan, heerlijk plekje voor het raam als je dat wilt. Kortom, voor ons niks anders meer dan het Catshuys!
Ontzettend mooie locatie, super schoon en heel vriendelijk ontvangen. Kregen ook een leuk filmpje via WhatsApp app. We laten Teun de volgende keer met een gerust hart achter
Afgelopen week moest ik naar het ziekenhuis.dus Luna moest ik ergens onderbrengen.mijn oog viel meteen op het catshuys.nette website.ik had er meteen vertrouwen in.monique heeft zelfs Luna opgehaald .top service is dat.tijdens het verblijf van Luna in het catshuys werd ik elke op de hoogte gehouden met filmpjes en foto en de toestand van Luna .echt geweldig..dan heb je als eigenaar een gerust gevoel.ook luxe kamers voor de poezen Ook was ik verrast door de scherpe prijs.ik raad catshuys zeer aan als je poes even moet onderbrengen.heel erg bedankt Monique tot de volgende keer Groet Luna
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Het Catshuys, exclusief kattenhotel met het openbaar vervoer


Ermelo, Kolbaanweg 130 meter
101
Ermelo, Kolbaanweg 150 meter
101

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid