facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Cadeautje

Het Cadeautje

Info

Het Cadeautje is een shop in shop aan de industriepark 11 in Oss. Verschillende ondernemers bundelen hun krachten en verkoop hun materialen. Kom snel een kijkje nemen!

Geschiedenis

Sinds 15 november 2016 is shop in shop winkel Het Cadeautje van start gegaan in een mooi, ruim pand aan de Industrielaan 11 in Oss.
Ben jij die creatieveling die hartstikke leuke cadeautjes maakt en die ontzettend graag in een echte winkel wil verkopen?
Heb jij een webwinkel en is het voor jou een idee om een extra verkooppunt te hebben, waar mensen jouw artikelen rustig 'in het echt' kunnen bekijken en voelen?

Wil jij graag unieke cadeautjes in- en verkopen voor een bepaalde doelgroep? Bijvoorbeeld kraamcadeautjes of cadeautjes voor jongens en meisjes tussen de 4 en 8 jaar?
Neem dan contact met mij op. Ik zou het geweldig vinden als je met mij gaat samenwerken in Het Cadeautje.
Wil je meer weten?
Bel me dan op 06 25511541 of stuur een mail naar [email protected]
Ellen Beenhakker

Adres: Industrielaan 11, 5342 ET Oss
Telefoonnummer: 0412820397
Stad: Oss
Route: Industrielaan 11
Postcode: 5342 ET


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ditjes & Dotjes Ditjes & Dotjes 1 km gekozen tot leukste winkel van Oss! Leukste sieraden, mode-accessoires en cadeautjes....
TrendySpeelgoed TrendySpeelgoed 2 km Top klantenservice na een vraag en levering volgende dag al binnen!
Recensies
Super mooie winkel en heel veel keus!
Een aanrader. Als je opzoek bent naar een leuk cadeau moet je zeker binnenlopen in deze winkel. Ze hebben unieke kado's waar een leuk verhaal achter schuilt. Mocht je hier nog niet zijn geweest dan zou ik hier zeker even langs gaan!
Mooie winkel diverse spullen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid