facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Burgerhuys Oisterwijk

Het Burgerhuys Oisterwijk

Info

Voor een gezellige lunch met broodjes, smaakvolle salades en soepen, maar vooral de lekkerste burgers, saté & spareribs in combinatie met speciaal bier!



"Wij bieden het beste van twee werelden in een ongedwongen, gezellige sfeer: De lekkerste hamburgers en prachtige speciaalbieren.Onze burgers worden bereid in een houtskool gestookte oven en krijgen daarmee de typische smokey flavour. Vervolgens worden deze geserveerd op een getoast brioche broodje met verse toppings en een heerlijke saus!Bij ons geniet van je van een ruim, wisselend aanbod speciaalbieren van veelal kleinere brouwerijen.Reserveer je tafeltje via: 013-2034357"
Adres: De Lind 77, 5061 HV Oisterwijk
Telefoonnummer: 0132034357
Stad: Oisterwijk
Route: De Lind 77
Postcode: 5061 HV


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: De Lind 77 Oisterwijk, Brasserie Brands Oisterwijk, Restaurant Oisterwijk, Restaurant Oisterwijk De Lind, Oisterwijk horeca, Lunchen Oisterwijk, Kerstdiner afhalen Oisterwijk, Kerstmenu Oisterwijk
Recensies
Echt super lekker, goede ambiance en super vriendelijk personeel.. Gaan we zeker naar terug... Zie de foto's die zeggen meer dan genoeg...... O, ja ook lekker bier op de tap .....
Lekkere burgers en patat, maar als je bij t bestellen doorgeeft "géén varkensvlees op de burgers", en bij afhalen nogmaals checkt "Géén varkensvlees, toch?", en er wordt je verzekerd dat er géén varkensvlees in zit, dan mag je er volgens mij toch wel van uitgaan dat er géén varkensvlees in zit, toch? Helaas.
Eerste keer dat we bij jullie hebben gegeten ondanks een klein foutje de kok was de kippendijen vergeten bij het eten wat heel goed werdt opgelost de bediening. Het eten was heel goed en een leuke en vlotte bediening We komen snel een keer terug
Prima burgers en lekkere drankjes. Prijzen van de drank vonden wij wel even slikken. Rest meer dan prima.
Aanrader! Erg gezellige, informele sfeer. Onwijs leuke bediening, die er plezier in heeft. Wordt erg hard gewerkt en de burgers zijn verrukkelijk!
Heerlijk die vegaburger!! Echt smullen!! Leuk met het keuze bijgerecht! Superlekkere truffelfrietjes. Mooi geserveerd met extra kaasvlokken. Veel aandacht aan de opmaak. Oog wil ook wat!
Heerlijke hamburgers, goede service bvb met 3 man gereserveerd helaas gaan plek op terras dan maar binnen eten, nadat we drankje hadden genomen kwam terras vrij en werden daar meteen op geattendeerd, top.
Vanavond heerlijk gegeten bij het Burgerhuys in Oisterwijk. Heerlijke hamburgers met de mogelijkheid het broodje te vervangen voor een salade. Top! Een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt. Zeer uitgebreide kaart en een vriendelijke bediening. Wij komen hier zeker terug!
De nacho's smaakten naar rook, de groenten smaakten naar rook en de hamburger smaakte naar rook. Ik houd gelukkig heel erg van rooksmaak. Net iets beter dan de gemiddelde hamburgertent, prima dus.
Ze hebben de omgekeerde terreurboerenvlag aan hun gevel hangen. Het is best lekker maar ik ga er geen geld meer naartoe brengen als je respect hebt voor boeren die asbest op de snelweg gooien en vervolgens de bedrijven die het mogen opruimen gaat bedreigen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Het Burgerhuys Oisterwijk met het openbaar vervoer


Oisterwijk, Nicolaas van Eschstraat 240 meter
140
Oisterwijk, Nicolaas van Eschstraat 260 meter
140
Oisterwijk, Station NS 310 meter
140
289
Oisterwijk, Station NS 360 meter
140
289
Oisterwijk, Station NS 370 meter
239

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid