facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Brandtweer

Het Brandtweer
"Het BrandtWeer is sinds 21 augustus 2010 hét buurthuis van Oud-Koog, gesitueerd in de oude brandweerkazerne, vandaar de bijzondere naam. Bewoners trachten dit zonder structurele subsidie en m.b.v. eigen middelen in stand te houden.Door het organiseren van activiteiten voor én door bewoners levert Het BrandtWeer een belangrijke bijdrage aan het in stand houden van de leefbaarheid in Oud-Koog.Het BrandtWeer organiseert zelf activiteiten maar geeft de bewoners ook de mogelijkheid tot het huren van haar diverse ruimtesNaast de vaste tijden zijn wij ook op andere tijden geopend, zie ons programma op de website of facebook voor actuele tijden."
Adres: Breestraat 106 , Koog aan de Zaan 1541 EK, NL
Stad: Koog aan de Zaan
Route: Breestraat 106
Postcode: 1541 EK


Recensies
De jongeren daar waren vroeg volwassen. Met veel inzet, respect, waardering en liefde telt de leeftijd even niet meer mee. Wel prestatie en verantwoording. Petje af voor hun. Heerlijk gegeten, kom nog zeker een keer op bezoek.
Mooi gebouw. Fijne locatie om een cursus, clubje of een andere bijeenkomst te doen.
Gezellige bingo vandaag. Zelf helaas niks gewonnen.
Worden hele leuke dingen georganiseerd voor jong en oud. Lunchcafe....dinercafe met goede koks. Prijzen zijn heel laag en een gezellige gemoedelijke sfeer. Lieve vrijwilligers allemaal
Leuk buurthuis in oude brandweerkazerne.
Gezellige sfeer
Zeer fijn en gemoedelijk, welkom ontvangst, altijd tijd voor koffie ea en 'n praatje, prima toegankelijke plek met ruimschoots parkeerplek en fietsenstalling.
Erg leuk om een feestje hier te geven alleen niet voor in de avond. Mag geen harde muziek gedraaid worden!
Leuk voor de buurtbewoners die wat afleiding zoeken. Spelletjes, markt/braderie, wandeltochten. Altijd genoeg te doen op het programma.
Het is heel gezellig daar en mooie prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid