facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Bovenhuis

Info

Voordelig overnachten vlakbij Maastricht in Het Bovenhuis (short stay).

Geschiedenis

Het Bovenhuis biedt 4 slaapkamers voor maximaal 9 personen die ook los gereserveerd kunnen worden. De gasten kunnen beschikken over een gemeenschappelijke huiskamer met radio&TV, DVD, koffie, thee, borden en bestek. Verder is er een gemeenschappelijke keuken die van alle gemakken is voorzien.

Adres: Oude Rijksweg, 6241 GT Bunde (Limburg)
Stad: Bunde
Route: Oude Rijksweg
Postcode: 6241 GT



op zoek naar gerelateerd: Overnachten Meerssen
Recensies
Ontzettend gezellige kamers. Prijs kwaliteit verhouding was helemaal top! Super lief ontvangen door de gastheer en gastvrouw die gelukkig gewend waren aan kids en heel aardig deden tegen onze kroost. Dank Gustaaf en Monique voor alle leuke tips als we weer richting Het zuiden gaan op vakantie zullen we weer bij jullie boeken!
Beetje primatief. Wel hartelijke mensen.
Niet duur, van alle gemakken voorzien. Vriendelijke mensen. Wel veel lawaai van de nabijgelegen spoorwegovergang en bijbehorend spoor.
Eenvoudig doch prima B&B. Goed ontbijt en vintage inrichting.
Vertaald door Google Leuke en gezellige kamers Origineel Nice and cozy rooms
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid