facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Boveneind

Het Boveneind

Info

Verscholen tussen de Kootwijkse bossen en aan het zandpad, vindt u ons Bed&Breakfast 'Het Boveneind'. U bent van harte welkom!

Adres:
Telefoonnummer: 0653191612
Stad: Kootwijk



op zoek naar gerelateerd: Boveneind Veenendaal, Kootwijkerzand Restaurant, De brink Kootwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onder de Kastanje Onder de Kastanje 759 meter Eigenlijk niet teveel over vertellen Anders wordt het te druk. Wereld plek. Dank Bob...
Recensies
We hebben hier onwijs fijne dagen. De locatie ligt prachtig, midden in het bos. Voor de paarden is het super, groene weides met goede omheining en goed hooi. Stallen zijn ook aanwezig maar maken wij geen gebruik van. Het appartement is van alle gemakken voorzien en erg schoon, ruim en netjes. Aanrader!
Wat een heerlijke plek om te verblijven! Onze paarden en wij zelf hebben genoten van de gastvrijheid en de omgeving. Het ontbijt was super verzorgd en de stallen/ wei en uitrij mogelijkheden zijn top! We komen graag nog eens terug!
Een weekend heerlijk vertoefd in Boveneind. Marcel en zijn vrouw doen er alles aan om de gasten het naar het zin te maken. Accomodatie komt niets te kort en is keurig schoon. Zelfs een rit met Marcel op de menwagen mee mogen maken, nog beter dan Walibi! Wat een spektakel in deze prachtige omgeving.Komen hier graag nog eens terug.
Top geslapen .Paar uurtjes gereden met de paarden .geweldig gefietst gewandeld.Ik denk mooiste plekje Nederland en dan ook nog een heerlijk bed. Ga zo door en nogmaals bedankt voor de vriendelijke ontvangst ook van de paarden. Tot ziens
Een super mooie plek om tot rust te komen. Ook de paarden hebben het er altijd prima naar hun zin. Je rijdt met je paard zo het bos in zonder een weg over te hoeven steken. Super vriendelijke eigenaren. Gewoon top!
Heb helaas geen foto gemaakt maar het was weer geweldig wat een service en de nieuwe douche en toilet groep bij de paarden stalling beloofd prachtig te worden.
Mooie Bed&Breakfast kamer met een lekker ontbijtje. Alles was perfect in orde! De locatie is geweldig. Bedankt voor alles en tot de volgende keer.
Supermooie plek. Rustig gelegen. Schoon, proper, netjes. Vriendelijke eigenaren. Kortom top.
Vertaald door Google Marcel, Christina en hun familie zijn de beste gastheren die je je maar kunt wensen, super aardig en attent, ze maakten mijn verblijf ongelooflijk. De kamer waar ik verbleef is uiterst comfortabel, schoon, nieuw en heeft alles wat je nodig hebt. Het omliggende land is mooi en rustig, ideaal om te fietsen, wandelen of paardrijden. De plaats is een droom. Heel erg bedankt voor het hosten van mij en voor je warme gastvrijheid, in al mijn maanden van reizen had ik me niet zo thuis gevoeld als tijdens mijn dagen op Het Boveneind. Origineel Marcel, Christina & their family are the best hosts you could possibly wish for, super kind and attentive, they made my stay an incredible one. The room where I stayed is extremely comfortable, clean, new and has everything you need. The surrounding land is beautiful and peaceful, perfect for cycling, trekking or horse riding. The place is a dream. Thank you so much for hosting me and for your warm hospitality, in all of my months of travel I had not felt so at home as I did during my days at Het Boveneind.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid