facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het BouwHuys

Het BouwHuys

Info

Alle vakmensen onder één dak!



"Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie"
Adres: Voetboog 4, 4611 MJ Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 31657577276
Stad: Bergen op Zoom
Route: Voetboog 4
Postcode: 4611 MJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Potappel & van Rees VOF Potappel & van Rees VOF 633 meter Schilderwerken & Wandafwerking VAKWERK EN AMBACHT... DAT IS ONZE PASSIE !!
DKG Keukens DKG Keukens 1 km Fantastische ervaring gehad. Opleiding keukens en rondleiding in de fabriek. Zeer int...
Franken Bouwbedrijf Franken Bouwbedrijf 4 km Waardeloze prijsstelling. Niet aan beginnen.
Recensies
We hebben recent een aanbouw laten zetten door het Bouwhuys. Daar zijn we bijzonder tevreden over. Met name over de samenwerking met Johan Uyl, het nakomen van de afspraken en de realisatie binnen de afgesproken termijn. De materialen werden precies geleverd wanneer deze nodig waren. Er werd gewerkt met vaklui die kwaliteit leveren en keurig netjes werken. Complimenten.
Keurige offerte duidelijke afspraken professionele vakmensen hoop dat ze snel onze woning kunnen realiseren top
Renovatie van onze badkamer is op zeer professionele en flexibele wijze gerealiseerd door de mensen van Het Bouwhuis. Wij zijn supertrots op het resultaat
Wij zijn al enkele jaren klant van Het Bouwhuys en altijd erg tevreden over de kwaliteit. En dat bedoelen we in brede zin: communicatie, overleg, meedenken, werkzaamheden en nazorg. Het laatste project was de vervanging van alle beglazing in ons huis en het vernieuwen van de bedekking van een plat dak. Keurig netjes uitgevoerd door plezierige mensen. Altijd korte lijntjes met Johan wat een vlotte doorloop van het werk mogelijk maakt. Wij bevelen Het Bouwhuys sterk aan en zelf zullen we zeker nog gebruik maken van hun diensten.
Het Bouwhuys heeft mijn woning in korte tijd compleet gerenoveerd. Ze hebben mijn woning compleet gestript, een nieuwe lichtstraat in het dak gemaakt, geïsoleerd, nieuwe wanden gezet, etc. De lijnen lopen kort en ze schakelen snel. Ze denken mee om oplossingen te vinden voor problemen die je tegenkomt en werken eerlijk en transparant. Zeker aan te raden om met deze partij in zee te gaan.
Partick heeft ons uitstekend geholpen om al onze wensen voor onze nieuwbouw woning te realiseren. Johan was tijdens de uitvoering ons aanspreekpunt. Door prima communicatie en door nette en vakkundige medewerkers heeft Het BouwHuys een hele mooie woning gebouwd. Bijzonder blij en tevreden met het resultaat!
Zeer tevreden over de uitgevoerde verbouwing. Er wordt goed meegedacht en bij onverwachte omstandigheden zelfs in het weekend bereikbaar en beschikbaar. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd, werknemers zijn vakkundig en werken netjes. Geen meerwerk zonder vooraf overleg. Indien we in de toekomst een bouwbedrijf nodig hebben zullen wij als eerste denken aan Het Bouwhuys.
Het Bouwhuis heeft bij ons een aanbouw geplaats, doorbraken gemaakt met de nodige verstevigingsbalken, een betonnen vloer inclusief vloerverwarming gerealiseerd samen met de vloerafwerking. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de samenwerking met het Bouwhuis en de jongens die bij ons gewerkt hebben. Zij waren sociaal, open en flexibel! Nu heerlijk aan het genieten in onze woning!
Prima ervaring gehad met Bouwhuys. Onze verbouwing is vlot verlopen en er werd goed meegedacht over mogelijke oplossingen in ons al erg oude huis. Communicatie is open en eerlijk. Ook als je het ergens niet mee eens bent denken ze mee. Alles is geworden zoals we het willen. We kunnen ze iedereen aanraden.
Hele slechte ervaringen gehad met de huidige eigenaar van dit bedrijf. Zeer onbetrouwbaar! Hij staakte plots de werkzaamheden en eiste de laatste termijnbetaling. In onze overeenkomst stond dat de laatste termijnbetaling pas na oplevering betaald diende te worden. Vervolgens ontkende hij een handtekening te hebben gezet onder de overeenkomst. Helaas heeft dit uit moeten lopen tot een juridisch proces en is hij hierop terug gekomen. Momenteel ervaar ik nog steeds problemen met hetgeen dat hij heeft opgeleverd. Ik zou Het Bouwhuys zeker afraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid