facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor het bos roept

het bos roept

Info

Natuurkamperen in het Robbenoordbos. Centraal staat het bos, de polder, het eiland, de afsluitdijk. Natuur én cultuur.

Geschiedenis

Robbenoordbos.
100 jaar geleden zwommen hier vissen. Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen, buizerds en reeën. Omarmd door een zeer gevarieerd en groot bos. Enluister: hier wordt u 's avonds getrakteerd op het gak-gak-gak van honderden overvliegende ganzen als ze op de trek zijn. Welkom op: Het BOS roept! Een verrassende kampeergelegenheid tussen bomen, struikgewas en..... natuurlijke bosbewoners. Een andere wereld dan u gewend bent.

Een heerlijk gevoel
Geloof mij, zodra u hier kampeert, stopt het gewone denken. Wég met dat dagelijkse geregel, wég met die-en-die-nog-ff-bellen. Kijk om u heen, ruik de boslucht, haal adem, stel u open. U voelt de rust in u neerdalen..en..wow!.. dat is een hééérlijk gevoel.

Geen zorgen
Kies zelf uw plek en afstand tot mede-recreanten. Overal zijn er stroompunten. Douches, toiletten en watertappunten; alles is (en blijft) schoon en hygienisch, daar let ik op. En het is er veilig. Ik ben Gidus, de beheerder en uw 'groene' encyclopedie als u meer wilt weten over de natuur en cultuur ter plekke. Vraag maar.

Kom zoals u bent
Dus met de tent. Of met de camper. Of met de caravan. Of leg uw boot aan op een van de steigers want Het BOS roept! ligt tegenover een vaarwater dat door het bos slingert. Voor fietsers (én hun fiets) heb ik een volledig ingerichte shelter aangelegd.

Kijk op de “kaart”!
Of u bent op weg naar Het Noorden of omgekeerd. Bijna altijd wacht hij op u...De Afsluitdijk. 32 Kilometer. Met heel vaak wind tegen en heel soms: mee. Dan is de ultiem goede ligging van Het Bos roept! absoluut een overweging waard. Om moed te verzamelen of om op adem te komen.

Het Bos roept altijd!
Deze bijzondere kampeergelegenheid Het BOS roept! is ook buiten het reguliere seizoen open. Dát biedt mogelijkheden voor liefhebbers van sneeuw op de takken. Voor langlaufers. Voor schaatstochters. Voor bikkels op de mountainbike. Want weet: droge voeten, warme douches, gezelligheid en knetterend hout vuur zijn hier uw deel.

De haas en het proefkonijn
Dit is een dynamische kampeergelegenheid. U zult ervaren dat er steeds weer nieuwe elementen worden toegevoegd. Verbaas u niet als u straks een torentje ziet dat u uitzicht biedt OVER de kruinen van de bomen! Of dat u hier boshuisjes ontdekt. Zeer natuurgetrouw gebouwd en bovendien gevuld met grootstedelijk comfort. Dus eigenlijk bent u een beetje proefkonijn. Het is aan u om te ervaren dat overnachten op een natuurlijke plek als deze, tegelijk verrassend en comfortabel kan zijn.

De natuur blijft de baas
De aarde is een systeem waarin alles met elkaar verbonden is. Dus wees wijs en volg de natuur! Daarom vang ik het hemelwater op. Gebruik ik zonneboilers om water te warmen (zonenergie). Pas ik steeds duurzaam materiaal toe dat ook weer geschikt is voor hergebruik. En alles wat ik aanleg op Het Bos roept! is bio-based. Al het respect voor de natuur komt tesamen in Het Bos roept!

Adres: den oeverseweg 12, 1774NB Slootdorp
Telefoonnummer: 310642708416
ln.tpeorsobteh@ofni
Stad: Slootdorp
Route: den oeverseweg 12
Postcode: 1774NB



op zoek naar gerelateerd: camping het bos roept zoover, het bos roept omgeving, het bos roept facebook, yoga het bos roept, zoover het bos roept, kampeerterrein "het bos roept!", den oeverseweg, slootdorp, kampeerterrein "het bos roept!", gidus hopmans
Recensies
Geweldige kampeerplek, ook om in de winter te kamperen Er zijn verharde plekken beschikbaar, in de kas de mogelijkheid om te kokkerellen. Schone verwarmde sanitair ruimtes en kampvuur mogelijk Ook is er een ontbijtservice en de mogelijk om de hottub te reserveren Dat laatste was voor ons helaas niet mogelijk omdat het al was verhuurd ondanks onze reservering per mail ruim van te voren Dus even dubbel check als je een mail heb gestuurd en geen bevestiging hebt gekregen
Hele nette, schone, vriendelijk camping! Als je het treft staat er ook een heerlijke koffiekar!
Wat een fantastische plek! Wij verbleven 2 nachten in de Forest Cabin en op de eerste avond hadden we de hottub geboekt. De cabin is van alle gemakken voorzien en je hebt een eigen toilet en een buitendouche! Het ontbijt werd in de ochtend aan de deur gebracht en was uitgebreid en overheerlijk. We voelden ons echt thuis en we hebben intens genoten. 's Avonds zelf een vuurtje stoken en marshmallows roosteren De hottub was ook een super leuke ervaring. Zelf hout hakken en de hottub warmstoken met een vuurtje. Even geduld, maar dan heb je ook wat. Heerlijk genieten en deze stond vlakbij onze cabin: ideaal. Al met al hebben we een heerlijke tijd gehad en we komen hier zéker nog eens terug. En onze familie ook, want we hebben ze al aangestoken met ons enthousiasme Bedankt voor de goede zorgen!
Wat een ervaring en wat een super camping! 2 nachten geweest met een tentje. Heel hartelijk ontvangen en een goede uitleg gehad over alles. Mooie plekken die je zelf mag kiezen. Geweldige Kas waar je lekker kunt zitten bij een haard en je kunt er ook nog je maaltijd bereiden. Sanitairgebouw is ook echt mooi en alles is lekker schoon! Ook de omgeving is genoeg te doen en kun je lekker wandelen in de bossen. Pluspunt is ook zeker dat de camping in de winter geopend is. De eigenaren hebben het super voor elkaar met deze camping op een bijzondere plek! Bedankt voor jullie gastvrijheid en ik kom zeker terug. Groetjes Marco Daemen.
We lagen hier met onze boot van ruim 10 meter; vanwege het smalle vaarwater lukte het net om een box in te manoeuvreren. Daarna lig je er prachtig. De steigers kunnen wel een opknapbeurtje gebruiken. Voor elektriek heb je soms een lang snoer nodig. Op de camping kun je dat lenen. Die camping zelf, we zijn er overheen gelopen: prachtig! Ruime plaatsen, veel speelspul voor kinderen, we gaan er zelf ook vast nog wel eens kamperen!
Fantastische plek om een paar nachten te staan. Erg vriendelijke eigenaren en prachtige plekken. Je kunt hier eigenlijk alle kanten op. Wij staan nu omdat het iets rustiger is naast de kas waar je heerlijk kunt vertoeven bij een kacheltje. Mooie aanleg van de camping, erg fijn sanitair, hottub aanwezig en ‘s morgens lekker vers brood. Wat wil een mens nog meer
Super leuk voor iedereen die echt van het buitenleven houdt. Ik kreeg het gevoel dat ik net als vroeger bij de scouting kwam, super fijn gevoel.Mooie omgeving. Honden zijn welkom.
Super leuke camping heerlijk rustig en meer dan genoeg te doen voor de kinderen al twijfelde we daar eerst beetje aan zeker voor herhaling vatbaar. Er zijn over het terrein leuke speelplekjes. En erg fijn je mag zelf een plekje op de camping uitzoeken.
Prachtige plek in de natuur. Moderne nieuwe douches en toiletten. Afwasplaats is ruim en schoon. Campeerplekken zijn ruim en met mooi uitzicht op het bos. In kas kun je yoga doen op zondag. Voor kinderen is er heel veel speelruimte met een centraal speeltuintje. Feitelijk sta je midden in het robbenoordbos en dit geeft een heerlijke bosgeur op de camping. Mensen hebben hier respect voor elkaars rust en ruimte zonder dat het er uitgestorven is.
Super leuke camping. Personeel en eigenaar erg vriendelijk. Sanitair is erg luxe en schoon. Heel leuk plekje gevonden voor ons trekkerstentje. Er is een kas met een keuken waar je kunt koken. Oh en de croissantjes bij het ontbijt waren heeeerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid