facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Bonte Hert

Het Bonte Hert

Info

Het Bonte Hert, gevestigd in hartje Hulst. Bij ons bent u dagelijks welkom voor een koffie, een drankje, lunch of diner.



"Onze zaak is gelegen in hartje centrum van Hulst aan de Grote Markt waar u 's zomers op ons grote terras kunt genieten van een hapje of een drankje met prachtig uitzicht op historische gebouwen als het stadhuis 16e eeuw en de Sint Willibrordus Basiliek uit ca.1200.U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner of een lunch, maar ook voor het verzorgen van een buffet.Onze zaal is op reservering ook beschikbaar voor groepen, bruiloften, vergaderingen, etc.Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bellen of mailen.Graag tot ziens!"
Adres: Grote Markt 12 , Hulst 4561 EB, NL
Telefoonnummer: 0114 313 668
ln.trehetnobteh@ofni
Stad: Hulst
Route: Grote Markt 12
Postcode: 4561 EB


Recensies
Mooi en gezellig restaurant om met vrienden samen te komen voor een goed gesprek en lekker eten. Leuke en vlotte bediening.
De2 keer dat ik gaan eten en nog steeds tevreden over de gerechten dat ik bestel, Qua bediening zeer vriendelijk, Qua Hygiënisch tip top in orde Eten: 4/5
Jan 2023: Hier iets gaan eten als tussenstop tijdens een wandeling. Heel vriendelijk personeel en lekkere snacks. Aangenaam terras ook in de wintermaanden verwarmd leuk om zitten ook binnen. Heel lekkere croque monsieurs.
Heel erg lekker gegeten en super bediening echt een aanrader
We hadden er de vorige keer een lekkere pannenkoek gegeten op het gezellig verwarmd terras en keerden er wegens de gezellige ervaring terug voor een uitgebreide lunch. Vandaag viel quasi alles tegen behalve onze apéro op het gezellige terras. Daarna naar binnen. Binnen is de inrichting niet zo gezellig. De amuse, een soepje van pastinaak, was lekker. Maar... de geroosterde paprikasoep 9€ smaakte wat zuur paprika's uit bokaal?, de kaaskroketten 11€ niet genoeg naar kaas, de gebakken paling 28€ en de zwezeriken 29€ waren overbakken gefrituurd? en in veel te dunne en kleine stukken. Ook de garnituren een mooie groentenkrans kwamen niet overeen met onze verwachting want niet aangekondigd op de kaart, andere begeleiders hadden een te sterke smaak in verhouding met de hoofdingrediënten. Spijtig! De bediening was vriendelijk zoals eerder en had met ons te doen. Er met hen over babbelen had te lang geduurd en ze kwamen al handen te kort wegens de drukte. We hebben netjes betaald en teleurgesteld de zaak verlaten zonder dessert te eten. Misschien een volgende keer beter? PS foto 1 links onze zwezerik, rechts onze paling PPS foto van een gebakken zwezerik foto 2 en paling foto 3 zoals het hoort
Bediening koel, keuken gaat s'morgens om 11 uur open , moet je niet niet vragen om eten te bestellen om 10 uur 59 want dan daalt het tot vriespunt en komt de bediening niet meer terug. De gekregen koffie afgerekend en een ander restaurant bezocht waar de gastvrijheid een hoger niveau had.. Ik hoop dat dit een moment opname was en andere gasten een betere ervaring kunnen opdoen zeker omdat het terras verwarmt is en binnen de ambiance goed is.
Heerlijk gegeten op het verwarmde terras. Eerst een lekkere amuse gan gebakken mosseltjes en een klein broccolisoepje. Man had een flinke tournedos en ik had heerlijke gamba's. Gezellige bediening. Parkeren kan ertegenover, maar wij hadden de auto bij oranje bolwerk staan. Beide betaald parkeren tegen schappelijk tarief.
Hoe vriendelijk kan je zijn? Wel... We komen binnen op een regenachtige dag, hongerig, uitgeregend, incl. 11 maanden oude dochter. We besluiten haar eerst eten te geven. Men warmt haar eten voor ons op én steekt ons babybestek nadien zelfs mee in de vaatwasser. Super! Zo babyvriendelijk hebben we het nog niet snel gezien. Uiteraard bleven we ook eten. Ze andere reviews, maar ik kan samenvatten: 't was erg lekker! Toppers :-
Lekker gegeten, vriendelijke bediening, was heerlijk op het terras Parkeren: Markt
Leuke en ideale plaats om even wat te verpozen na een ontspannende wandeling door de stad of een bezoek aan het Bolwerk met al zijn hisorische poorten. Bij mooi weer kunt ge gezellig op het terras plaatsnemen en kijken op de gezellige drukte van de markt. Het eten is er lekker en wordt mooi en verzorgd opgediend. De bediening is snel en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid