facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Boekhuis

Het Boekhuis

Info

Het Boekhuis: de winkel voor al uw boeken en kantoorartikelen!



"Het Boekhuis maakt sinds februari 2022 trots deel uit van Stumpel. Onze lieftallige boekenwinkel bevind zich op Appelmarkt 6 midden in de tijdloze winkelstraat van Bolsward. Wij bieden een ruim aanbod van diverse boeken, onder andere culturele boeken over Friesland. Als u niet kunt vinden waar u naar zoekt willen onze vriendelijke personeelsleden u graag helpen.Natuurlijk heeft Stumpel ook een webshop. Geen zin of tijd om de stad in te gaan, dan kun je boek of ander cadeau dus ook online kopen. Haal het de volgende dag in de winkel op, of laat het thuis bezorgen. Veel winkelplezier en tot snel!"
Adres: Appelmarkt 6, 8701KH Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0515-577717
Stad: Bolsward
Route: Appelmarkt 6
Postcode: 8701KH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stumpel Alkmaar, Stumpel Zwaag, Stumpel Workum, Stumpel Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arabisch College Arabisch College 603 meter PositiefWaarde
Recensies
Heb weer super mooie boeken besteld erg blij mee
Leuke gezelschapspellen te koop. Deze winkel gaat met z'n tijd mee
De boekhandel die een actueel en royaal aanbod aan Friese boeken en boeken over Friesland heeft, een van de redenen waarom ik er graag kom. Daarnaast alles wat je voor bureau & kantoor nodig hebt.
Fijne boekenwinkel. Ik koop liever hier een boek dan via internet.
Nette winkel, echter ik mocht niet zelf de copier machine bedienen. Jammer die vrijheid had ik graag gewild. De medewerker die mij hielp zei na afloop dat hij verder wilde gaan met zijn maaltijd. Dat kwam niet vriendelijk over. Ik had bij het naar buiten lopen even een nasmaak, zo van: waarom meld je dat aan je klient, het lijkt me nou eenmaal bij je werk horen dat je een klant bediend, dat doe je dan zorgvuldig en gaat zonder te mokken met je maaltijd verder.
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Verstand van boeken en kantoorartikelen
Boeken, stripboeken, tijdschriften, aanzicht kaarten , papieren, , papieren . Pennen, stiften potloden en meer. De mensen achter de kassa zijn altijd super vriendelijk
Fijne boekenwinkel op de Appelmarkt Bolsward. Naast boeken en kantoorartikelen ook ruime keus in tijdschriften, puzzelboekjes, breiboeken enz.. Medewerkers zijn altijd behulpzaam bij het kiezen van een leuk kinderboek.
Eerder dan verwacht, bestelde boek mogen ontvangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid