facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Boekels Erf

Het Boekels Erf
Adres: De Gemeint, 5427HV Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0624747397
Stad: Boekel
Route: De Gemeint
Postcode: 5427HV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kloppend Hart Boekel Kloppend Hart Boekel 191 meter Kloppend Hart Boekel: 12 vrijstaande en halfvrijstaande woningen.
Boekels Veld Boekels Veld 643 meter Wat een prachtige camping. Ontzettend veel privacy en rustig gelegen. Een aanrader al...
Jonkers Makelaardij Jonkers Makelaardij 799 meter Makelaardij
Skôn néje wunning in Boekel Skôn néje wunning in Boekel 869 meter Skôn néje wunning. 13 starterswoningen, halvrijstaande en vrijstaande woningen in Boe...
Recensies
Wat een prachtige camping. Ontzettend veel privacy en rustig gelegen. Een aanrader als je rust zoekt maar ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Tip: neem 50 centjes mee voor het douchen 2 min punten: de vaste gasten kijken je niet aan en groenten 9 van de 10 keer niet terug, hondenstrond op het terrein hondvriendelijke camping dus oppassen als je snachts naar het toiletgebouw moet.
Klein tot middelgrote camping in het bos dus veel schaduw. Meertje, meerdere leuke speeltuintjes, fantasievol kleuter zwembad. Hond-vriendelijk. Was in de 1e week van de zomervakantie lekker rustig. Emige minpuntje is het sanitair. Niet echt vies of zo maar wel primitief. Wel wc papier maar geen handzeep. Warm water voor douche of afwas kost wat muntjes. Desondanks is deze camping zeker een aanrader! Speeltuin: Een aantal erg leuke speeltuintjes! Toiletten: Wat primitief. Geschiktheid voor honden: Hond-vriendelijk. Honden buiten de gebouwen toegestaan mits aangelijnd. Vuilnisbakken voor hondenpoep staan verspreid over het terrein. Nouwelijks hondenpoep aangetroffen. Wel houden zo, hè!
Gezellige camping, leuke plekken rond en vijver. Eigenaar heerlijk enthousiast en behulpzaam
Heerlijke camping, lekker vrij in het bos met een mooie zwemvijver en Dino-kinderbad. Sanitair is top.
Hoelang is top, de camping is soms wat overdreven streng
Top camping, klein, lekker tussen de bomen, niet recht toe recht aan en voor ieder wat wils, het sanitair is wel echt oud en aan vervanging/een update toe.
Ik vind het er leuk! Zwemwater voor de kinderen met kano's. Heerlijk in de schaduw van de bossen. Super grote staanplaatsen. Ook met mogelijkheid voor grotere groepen. Bingo, gezamelijk kampvuur. Prille liefdes, Speeltuintjes. Sympathieke eigenaren. Heel tevreden hier!
Nog een echte bos familie camping .mooi start punt om te wandelen en fietsen .
Wij staan er all 24 jaar en mijn man 40 fijne familie camping in bosrijke omgeving .
Gezellige camping met ruime beschutte plekken onder de bomen. Klein meertje met strandje ligt centraal in het park. 1 ster minder gegeven ivm gedateerd sanitair.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid