facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Blaauw Laaken Kunstkabinet

Het Blaauw Laaken Kunstkabinet

Info

Het Blaauw Laaken Kunstkabinet in Heusden heeft een reputatie voor het brengen van hedendaagse realistische en figuratieve schilder- en beeldhouwkunst.

Geschiedenis

Het Kunstkabinet is gevestigd in het pand ‘Het Blaauw Laaken’ uit 1604. Deze naam is al eeuwen verbonden aan het huis waar eens een lakenhandel was gevestigd.

In 1988 viel het besluit om te starten met de kunstgalerie. In overeenstemming met de historische omgeving koos de familie Bol voor de benaming Het Blaauw Laaken Kunstkabinet.

Oorspronkelijk gebruikte kunstschilder Henri Bol de expositieruimte als atelier. Hij kreeg echter als werkruimte de beschikking over de Heusdense Veerpoort .

Gelegen in Heusden-Vesting, heeft Het Blaauw Laaken Kunstkabinet onder leiding van Gerrie Bol-Klinkenberg, een reputatie voor het brengen van hedendaagse realistische en figuratieve schilder- en beeldhouwkunst van Nederlandse en internationale kunstenaars. Puttend uit een indrukwekkende stal van gevestigde en opkomende kunstenaars, staat Het Kunstkabinet bekend om zijn intieme tentoonstellingen. Veel van de kunstenaars van Het Kunstkabinet zijn vertegenwoordigd in publieke en particuliere collecties.

Adres: Engstraat 14, 5256 BD Heusden, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0416662243
Stad: Heusden
Route: Engstraat 14
Postcode: 5256 BD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Antiquariaat Meuzelaar Antiquariaat Meuzelaar 123 meter Vertaald door Google We ontdekten dit winkeltje tijdens onze stop bij Heusden. Het is...
Muze van de Gouverneur Muze van de Gouverneur 185 meter Heusden is echt de moeite waard om te gaan kijken. Mooi gerestaureerd. Nu nog de auto...
Creatief Centrum Heusden Creatief Centrum Heusden 393 meter Creatief Centrum Heusden
Oudheusden Oudheusden 1 km Oudheusden is a village in the Dutch province of North Brabant. It is located in the ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid