facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Bijenhuis

Het Bijenhuis
Het Bijenhuis is al meer dan 40 jaar een begrip voor imkerend Nederland. Het is dé ontmoetingsplek voor imkerend Nederland en liefhebbers van bijen en natuurproducten.

Wij hebben een ruime winkel met uitgebreid assortiment, productieruimten en een grote bijentuin met korven- en bijenstal. Da Speciaal voor onze klanten selecteren wij honingsoorten uit Nederland en het buitenland. Alle honing wordt met de grootste zorg verwerkt.armee zijn wij niet alleen een ontmoetingsplek, maar ook het grootste bijen belevingscentrum in Nederland!
Adres: Grintweg 273, 6704 AP, Wageningen
Telefoonnummer: 0317 - 422733
ln.siuhnejib@ofni
Stad: Wageningen
Route: Grintweg 273
Postcode: 6704 AP


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Bijenhuis Epe, Imkershop Epe, Honingmagazijn, Bijenhuis Wageningen vacature, Imkershop België, Bijenmateriaal kopen, Bijen imker, Bijenhuis oxaalzuur
Recensies
Leuke winkel met verschillende soorten honing. Personeel nemen de tijd voor elke klant, dat is goed maar duurde wel te lang. Eigelijk moest er een extra adviseur zijn die over honing kan vertellen. Verder was het prima, blije honing in huis. Wel bijzonder wat voor soorten honing er zijn en de smaken.
Heerlijke winkel om door te lopen en om Propolis spulletjes te kopen
Heel lieve mensen altijd attent en behulpzaam
Ik kan maar één ding zeggen, Geweldig. Ben zeer tevreden over de behandeling die men hier krijgt. Heb advies over de Homeopathische middelen gekregen, die ook zeker hun werk doen. Dankjewel hiervoor. Onze Hond Daisy voelt zich een stuk beter.
Leuke overzichtelijke winkel. Nog een paar weken opruimingsaktie vd zolder.
Alles op het gebied van bijen vind je hier, van potjes voor de honing tot de lekkerste honingproducten. Ook een grote landwinkel met veel streekproducten.
Toch altijd weer lekker om tussen de schappen te lopen en te neuzen. Weer geslaagd naar huis gereden.
Altijd weer een goede ervaring! In het uitgebreide Bijenhuis - nu met Landwinkel - is het altijd fijn rondsnuffelen in de benodigdheden voor de imker. Vriendelijke mensen die je graag helpen. Vergeet niet de lommerrijke bloementuin te bezoeken met prachtig beschilderde bijenkasten. Achterin is een prachtige bijenstal.
Ben er niet geweest maar mn paard staat op de wei ernaast
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid