facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Betere Merk

Het Betere Merk

Info

Het Betere Merk is een online winkel met verkleedkleding. Grote voorraad prinsessenjurken, feestjurken en eenhoorn jurken. Ook Superman, Batman pakken.

Adres: Chopinlaan 2, 4462 JN Goes
Telefoonnummer: +31113211190
Stad: Goes
Route: Chopinlaan 2
Postcode: 4462 JN



op zoek naar gerelateerd: Anna jurk Frozen 2, Frozen jurk Anna, Verkleedkleren Frozen, Elsa jurk met cape, Prinsessenjurk maat 86, Prinsessenjurk 116, Prinsessenjurk maat 122, Elsa paarse jurk
Recensies
Wat een leuk bedrijf zeg! Super snelle bezorging tussen kerst en oud en nieuw ten tijde van Covid-19!. Nu een schattige attentie ontvangen, ik denk n.a.v de positieve recensie! Hartelijk dank!!
Geweldig goede service! Door mijn eigen fout was de bestelling naar een verkeerd adres verzonden. Omdat ik de bestelling op tijd wilde hebben stuurde Het Betere Merk mij alvast de bestelling, nogmaals toe, naar mijn juiste adres zodat ik niet hoefde te wachten. Echt top!!
Er waren wat dingen mis gegaan bij de bestelling. Hier reageerde Het Betere Merk snel op en zij kwamen net zo snel met een gepaste oplossing. Ik kreeg er zelfs nog een extraatje bij, erg leuk! :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid