facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Bekerpaleis Hoeven

Het Bekerpaleis Hoeven

Info

Alles voor Sportprijzen - Biljart - Voetbalfanartikelen en Happy Dog, Handboogsport. DHL-UPS-DPD-GLS Service Point- Sandd Postpunt,
De Krant-Wenskaarten!

Adres: Akkerlingen 22, 4741BD Hoeven
Telefoonnummer: 0165-506100
Stad: Hoeven
Route: Akkerlingen 22
Postcode: 4741BD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De RIJeRIJ De RIJeRIJ 2 km het is geweldig hier
Recensies
Ik retour mijn pakketten hier meestal. Echt heel aardig en behulpzaam. Hond is ook echt leuk.
Typisch dorpswinkeltje waar ik mijn pakketjes kan ophalen, cartridges in kan leveren, allerlei kleine cadeautjes kan halen en een praatje kan maken.
Ik laat hier regelmatig pakketjes afleveren, vriendelijke mensen, altijd in voor een praatje, en altijd Beau even gedag zeggen :-
Ontzettend fijne winkel met mensen die klantenservice belangrijk vinden en in een hoog vaandel hebben staan. Ze denken altijd mee en zijn erg vriendelijk, behulpzaam, spontaan en attent. 12 van de 10 sterren! Hier kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen. In de winkel vind je niet alleen bekers, medailles en vaantjes maar ook allerlei andere dingen zoals postkaarten, jubileum- slingers en versiering etc.
Gewoon top service! Super aardig en zijn open zoals gemeld online. Erg fijn dat je al je pakketjes kan brengen. Top!!
Een winkel die het echt verdiend om 5 sterren te krijgen. Zeer vriendelijke dame met geduld en aandacht voor de klanten. En je kunt er heel leuke dingen kopen, meer dan alleen maar bekers. Voel me ook altijd welkom in de winkel.
Vriendelijke dame en uitstekende service
Echt super. Je kan er al je pakketjes brengen en ophalen. En super vriendelijke eigenaresse . Echt top locatie .
Hele vriendelijke dame die echt oog voor de klant heeft. Ik kom er altijd graag binnen en ga altijd met een fijn gevoel naar buiten.
Vriendelijk personeel met een goede service. Wordt bij de deur begroet en nemen alle tijd voor je. Veel meer dingen te vinden in de winkel dan alleen bekers. Denk aan dartspullen, voetbalspullen en dierenvoeding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid