facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Begin

Adres: Rijksstraatweg 23, 2636AX Schipluiden
Telefoonnummer: +31641566488
Stad: Schipluiden
Route: Rijksstraatweg 23
Postcode: 2636AX



op zoek naar gerelateerd: Schipluiden geschiedenis, Kasteel Keenenburg Schipluiden, Midden Delfland wiki, Van Meurs Schipluiden, Historie Midden Delfland, Gebied Midden-Delfland, De Keen Schipluiden, Sint maartensrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerenkapel De Knotwilgen Boerenkapel De Knotwilgen 1 km Boerenkapel "De Knotwilgen" is een vriendengroep van ca. 25 jonge, enthousiaste leden...
Recensies
Gelegen vlakbij de A4 richting Schipluiden. De prachtige kerk dient nu voor lezingen en bijeenkomsten. Aan de achterzijde bevindt zich de horeca met een groot terras. Het is altijd een drukbezochte locatie met dagjesmensen en bezoekers van kerk, workshops en bijeenkomsten. De druiven en appelcake waren lekker maar hadden beide een lichte “koeling’ smaak… Bij binnenkomst wordt je van alle kanten “bestookt” met spreuken en leuzen al dan niet met een bepaalde politieke mening. Dit doet de omgeving niet ten goede en raakt nog kant nog wal. Zorg dat de ruimte gastvrij en sfeervol is ipv je persoonlijke mening te ventileren waar je als je een kopje koffie of iets mee wordt lastig gevallen! Bediening is vriendelijk en gastvrij.
Super sfeervolle zaak waar met biologische en zo veel mogelijk lokale ingrediënten, tot eigen tuin aan toe, wordt gekookt. In de voormalig kerk is religie ingeruild voor licht en liefde en dat proef je hier door alles heen. Keuze voor vrijheid maakt alles mooier
Vol ongeloof de 1ster reviews gelezen. Deze mensen hebben zich niet ingelezen en eten waarschijnlijk nooit vers! Wij hebben genoten vd proefplank vol met lekkers van het seizoen. Een feestelijk uitziende en smaakvolle plank. Ze serveren hier heerlijke frisse limonades. Alles is net even anders en je zit in een grite schaduwrijke tuin. Aanrader!
Lente, zomer en herfst zijn fantastisch vanuit de tuin te ervaren. Een verborgen parel nabij Rotterdam. Vrij parkeren. Biologische eten. Voldoende ruimte. Voor ouders met jonge kinderen tot de oudere bezoeker, voor ieder wat wils.
Voor het eerst hier geluncht met een vriendin. Restaurant heeft een leuke sfeer. Bediening erg vriendelijk. En de lunch was heerlijk.Eten: 5/5
Superleuke plek. Sfeervol. Mooi gelegen en rustig. Alles biologisch dynamisch. Voor lunch en diner. Maar ook voor een eenvoudige kop koffie. Lezingen, voorstelling en tegen betaling.
Coffee to go heerlijk. Mooie buitenplaats en leuke kleine biologische winkel. Vandaag weer gewoon een zondagse gevulde serre. We waren met 2 kleine kinderen erbij. Er was ouderwets speelgoed. Passend bij de sfeer. Wat een mooie ambiance en heerlijk biologisch eten. We hadden een zondagse proeverij. Na afloop de kerkruimte bezocht en om het gebouw gelopen. Klein speeltuintje. Ook de kippen bezocht. Een heerlijke relaxte sfeer daar.
Mooi restaurant met een leuk biologisch winkeltje er aan vast. Eten viel helaas wat tegen. Runderhamburger gekozen. Die was voor de prijs wat klein uitgevallen en enigszins smakeloos. De enorme grove brokken gesneden sla erbij maakten het niet goed. Broodje was wel goed knapperig gemaakt deden andere restaurants dat ook maar, maar voor bijna 15 euro verwacht ik wel enige verfijning.
Fantastische plaats met een boerenwinkeltje. Heb vandaag 2 heerlijke ganzenborsten gehaald. Het is restaurant is ook ontzettend leuk. De 1-Sterreviews zijn alleen maar van prikfanaten, die hier blijkbaar nooit gegeten hebben. Of een 1 ster review geven om de teksten, die duidelijk aangeven dat deze mensen om je vrijheid geven. En zich niet laten indoctrineren door domme regeltjes van de overheid en de media.
Het is altijd een magisch feestje op bij Op Hodenpijl te zijn! De rust, service, energie en kunst. En daarnaast de lezingen en heerlijk eten. Elke keer is thuiskomen. Het is ook fijn om een vriendin verwonderd te zien kijken als zij mee komt voor het eerst. Ik kom hier graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid