facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Baken

Het Baken

Info

Boekhandel Het Baken is al jaren dé boekhandel van Katwijk en omstreken.

Geschiedenis

Wij hebben een uitgebreid assortiment bijbels, christelijke boeken, romans, kinderboeken en kinderbijbels. Ook hebben wij voor jong en oud muziek op CD. Verder zijn er heel veel leuke cadeau's in onze winkel te vinden, en ook kaarten voor elke gelegenheid. Welkom!



"Deze boekenwinkel is gespecialiseerd in Bijbels, Christelijke kinderboeken, romans, dagboeken, theologie, geloofsopbouw en bijbelstudie. Wij hebben ook een uitgebreide kaartencollectie. Verder vind je bij ons een wisselend aanbod van de mooiste cadeauartikelen. Welkom!"
Adres: Secr. Varkevisserstraat 37, 2225 KW Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 0714013001
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Secr. Varkevisserstraat 37
Postcode: 2225 KW


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Het Baken Katwijk facebook, Primera Katwijk, Jeroen Het Baken, Facebook Het Baken, Christelijke boekenwinkels, Christelijke boekhandel Capelle aan den IJssel, Brugzicht, Kortingscode ichthus boekhandel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
By helene By helene 539 meter www.byhelene.nl een webwinkel met stoere, sobere en landelijke woonaccessoires.
T Uniekje T Uniekje 562 meter Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met verschillende materialen. Werken m...
Corrine's Woon en Kadoshop Corrine's Woon en Kadoshop 1 km Heerlijke winkel en die wasparfum. Ik kan het iedereen aanraden om dat te gebruiken. ...
Recensies
Ruim assortiment, prettige sfeer. Heel veel kinderboeken beschikbaar voor elke gelegenheid. Bediening was kundig en vriendelijk. Naast boeken ook andere cadeau ideeën voor bijvoorbeeld een doop.
Christelijke Boekhandel 't Baken in Katwijk aan Zee heeft ook een website. Alle denkbare producten die in de winkel over de toonbank kunnen gaan, vindt u op hun website. Erg fijn dat al aangegeven staat wanneer produccten moeten worden besteld. U ziet gelijk of het direct leverbaar is òf dat er een leveringstermijn geldt. Ook ontvangt u van 't Baken een bevestigingsmail met alle benodigde info! En om het helemaal compleet te maken, wordt u tevens gebeld om uw bestelling te checken én aan te geven of deze al binnen is of wanneer verwacht! Dat noem ik geen service maar SERVICE!!!
Speciaal voor christelijke lectuur. Zeer vriendelijk en behulpzame mensen. Hier bestellen en niet via internet. Absoluut gegund. Steun deze ondernemer van harte
Hier slaag je altijd. Een fijne boekhandel waar je altijd goed geholpen wordt en heel veel keuze hebt.
Ruime sortering boeken, niet in huis? dan snel besteld en snel binnen! bij binnenkomst in de reformatorische boekhandel wordt je warm ontvangen.
Heel veel keuze in Christelijke literatuur, van kinderboeken tot Bijbel. En van kaart naar dagboekje.
Gezellige boekwinkel. Klantvriendelijk. Goed assortiment.
We vinden er altijd wel leuke hebbedingetjes en de eigenaar is heel vriendelijk
Weer heerlijk rondkijken en snuffelen in de boeken. Goeie koop kunnen doen in deze fijne boekwinkel.
Fijne bediening, goede collectie christelijke boeken en dergelijke. Kleine hoeveelheid leuke koopjes naast de reguliere prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid