facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Arendsslot - De Woonwijzer

Het Arendsslot - De Woonwijzer

Info

Arendsslot- Woonwijzer - SRAS

Geschiedenis

Het Arendsslot is een kleinschalig, exclusief en bovenal stijlvol kasteeltje wat u kunt vinden in hartje Zeeland, in een klein dorpje
's-Heer Arendskerke, door de plaatselijke bevolking "SRASkerke" genoemd.Omringd door bos en weiland bevindt zich dit geheim, schitterend met een slotgracht en etage tuinen en ontelbaar veel bijzondere details.In 2012 is het Arendsslot door de Zeeuwen uitgeroepen tot mooiste gebouw van Zeeland.



"Kasteel het Arendsslot met de daarin gevestigde bedrijven De Woonwijzer en SRAS- events en Elle Maison BV zijn uitsluitend toegankelijk op afspraak."
Adres: Noordzakweg 21, 4485 RA 'S-Heer-Arendskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0113613722
Stad: 's-Heer-Arendskerke
Route: Noordzakweg 21
Postcode: 4485 RA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: High tea arendsslot, Arendsslot trouwen, Www woonwijzer nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Harten Grondverzet & Verhuurbedrijf BV Harten Grondverzet & Verhuurbedrijf BV 1 km Geen vriendelijke man
HorseRehab HorseRehab 1 km HorseRehab voor het oplossen van problemen van of met je paard op een diervriendelijk...
Vermeer Benelux Vermeer Benelux 1 km Fijn bedrijf om zaken mee te doen ook behulpzaam
Recensies
Wij als foto en video team komen heel graag bij Kasteel Arendsslot. Als bruidstellen ons vragen of wij een leuke, unieke, sprookjesachtige kasteel kennen voor de bruidsreportage, dan raden wij altijd kasteel Arendsslot aan. Bij aankomst worden wij door Hennie en Jouke opgevangen met een alcohol vrije champagne en bij vertrek krijgen we altijd frisdrankjes mee voor onderweg. Tijdens de bruidsreportage worden wij erg goed geholpen door de eigenaren. Zie hieronder een paar voorbeelden van de foto's die we geschoten hebben op deze mooie locatie.
Wij hadden een high tea voor 30 personen als verrassing voor onze dochter die 18 jaar werd. Een onvergetelijke dag en ervaring! Top!!Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijd
Onze bruiloft hier op het Arendsslot was een waar sprookje! Zeer gastvrij personeel en alles was precies zo geregeld als we vooraf hadden besproken. Prachtige locatie zowel van binnen als van buiten, goed verstopt voor de buitenwereld zodat we met de genodigden in alle rust konden genieten. Fotograaf, ceremoniemeester en gasten werden keurig begeleid zodat wij nergens naar hoefden om te kijken. We kunnen nog lang met plezier terugkijken op deze dag!
Wat een fijne locatie om te trouwen. De medewerkers zorgen ervoor dat het je niets ontbreekt. Zelfs de kleding van de medewerkers was afgestemd op het thema van het bruidspaar. Het eten was lekker en zag er mooi uit. En het drinken werd ook goed verzorgd. Het bruidspaar dat ik op 27 augustus jl. hielp voelde zich erg verwend. Nogmaals, dank jullie wel Hennie, Anneleen en andere teamleden!
Gastvrij en sfeervol dat is het eerste wat mij te binnen schiet bij prachtige locatie. Tot de volgende keer!Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijd
Supermooie en adembenemende locatie voor een foto shoot of gewoon een privé locatie voor een mooie feest. We zijn heel erg goed ontvangen. Zeer gastvrije en lieve gastvrouw en de andere personeelsleden zijn heel erg behulpzaam. Mooie binnensuites met prachtige meubelen en openhaarden. Zowel binnen als buiten een prachtig kasteel! Wij hebben heel erg genoten van onze tijd in het Arendsslot!
Een bijzondere bruiloft om nooit te vergeten..... sprookjesachtig, verrassend, sfeervol met oog voor details, enorme gastvrijheid, ontzettend lieve gastvrouw, een perfect op elkaar ingespeeld team, ongedwongen sfeer...we voelden ons thuis! Onze gasten waren lovend over Het Arendsslot en hebben samen met ons een fijne feestelijke en vooral onvergetelijke dag beleefd. Omringd door liefde en vertrouwen hebben wij ons ja-woord mogen geven in het koepeltje van het Arendsslot. Team van het Arendslot; bedankt voor alle goede zorgen, jullie hebben onze bruiloft onvergetelijk gemaakt!
Het Arendsslot is een geweldige locatie! Dan heb ik het niet alleen over het slot zelf, maar ook over het vriendelijke personeel. Zelfs voor een introductiedag van school is alles tot in de puntjes geregeld! Zo kregen we bijvoorbeeld op zijn tijd een lekker hapje of drankje.
Door het slechte weer was ik genoodzaakt een binnenlocatie te vinden voor mijn weddingshoot. Op aanraden van mijn fotograaf kwam ik terecht bij het Arendsslot en wat ben ik blij dat wij uiteindelijk hier onze weddingshoot hebben mogen afnemen. Vanaf het moment dat ik contact had opgenomen, wat ik heel fijn heb ervaren, keek ik er al naar uit om op deze droomlocatie foto’s te laten maken. Hennie heeft heel erg haar best gedaan om mij het beste te bieden wat ze te bieden had en wat zijn wij in de watten gelegd door haar en het Arendsslot team. Ik zou iedereen deze mooie sprookjesachtige kasteel aanraden met de meest gastvrije en bijzondere team!Alles wat ik hier zal typen zal te min zijn voor wat ik heb ervaren tijdens mijn shoot. Dankjewel het Arendsslot voor de mooie herinneringen die ik voor altijd met mij mee zal dragen en dankjewel lieve Hennie dat je hier een grote bijdrage aan hebt geleverd. Ik kan niet wachten om hier weer een keer terug te komen!
Na veel te hebben gezocht op een locatie voor een trouw fotoshoot kwamen we terecht bij Kasteel het Arendsslot. Mijn zusje gaat namelijk trouwen en we wilden dat alles erg mooi op beeld gezet zou worden. Ook al zijn er erg veel kastelen en locaties in het land is dit toch de beste keuze geweest! We werden erg vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Ze zorgde dat alles naar wens verliep en verwende ons met hapjes en drankjes. Daarnaast is het sprookjesachtige kasteel een wens voor elke bruidspaar voor het vastleggen van het moment van hun leven. Het weer werkte niet erg mee, maar kregen als nog de tijd en speling om alles goed af te ronden. Wij raden het Kasteel daarom zeer aan voor andere koppels. Bedankt voor de aangename ervaring en hopelijk tot nog een keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid