facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Appellab

Het Appellab

Info

Het Appellab is de specialist in het repareren van jouw iPhone.

Producten

iPhone Reparaties



"Het Appellab is gespecialiseerd in het repareren van iPhone & MacBook.Of het nu gaat om een reparatie van het moederbord of vervanging van het scherm of accu, Het Appellab zorgt ervoor dat je iPhone of MacBook weer werkt!Het Appellab is één van de weinige bedrijven in Nederland die iPhone en MacBook moederbord reparaties zelf uitvoert en aanbiedt. Dit omdat moederbord reparaties vaak erg complex zijn en hiervoor expertise en speciale apparatuur voor benodigd is. Zelfs Apple en officiële resellers bieden deze reparaties niet aan en herkennen vaak deze problemen aan je iPhone of MacBook niet. Het Appellab herkent daarentegen wel deze problemen en zijn dan ook vaak goed te repareren. Goedkoper voor de klant en goed voor het milieu!"
Adres: Kievitweg 44, 7971 DD Havelte
Telefoonnummer: 06-26085462
ln.balleppateh@kire
Stad: Havelte
Route: Kievitweg 44
Postcode: 7971 DD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Read Shop The Read Shop 1 km Goed assortiment aan bladen, boeken, agenda's, kaartjes e.d.
Recensies
Mijn MacBook had last van het welbekende ''flexgate'' probleem. Erg blij dat Erik van Het Appellab mij hier mee geholpen heeft. De communicatie is snel en erg duidelijk. Erik heeft oog voor detail en voert de reparatie zeer vakkundig uit. Ik ben erg tevreden, nogmaals bedankt.
Het bedrijf heeft ons perfect geholpen met het vervangen van een kapot scherm van onze MacBook Air. Snel Goede prijs En kwaliteit. Tevens is de gehele binnenkant van de laptop op en top schoon gemaakt. Hij kan weer wat jaren vooruit. Top.
Macbook week uit logeren gestuurd naar het Appellab in Drente voor flexgate reparatie. Hier in Amsterdam wilde iedereen mijn volledige scherm vervangen. 600 euro Laptop kwam in stuk schonere staat en met gratis gerepareerde letter terug, scherm functioneert weer perfect!! Superblij. Het is even spannend om je maccie naar een vreemde te sturen, maar Erik is uitermate volledig in zijn informatie en reacties, dus zeer betrouwbaar. Absolute aanrader voor reparaties.
Mijn MacBook Pro had de bekende “flexgate” issue die ik bij Apple niet gerepareerd kon krijgen. Erik van Het Appellab heeft mijn MacBook weer functioneel gekregen. Even spannend om de MacBook per post op te sturen, maar ik ben zeer tevreden met het eindresultaat, snelheid van de dienst en het contact via whatsapp.
Erik heeft mijn MacBook Pro met het Flexgate probleem enorm snel en goed gerepareerd! Nadat ik contact had gezocht met Erik belde hij mij meteen terug. Hij gaf goede en eerlijke informatie over de reparatie en ik kon mijn MacBook dezelfde dag nog langsbrengen. De volgende avond had hij mijn MacBook al gerepareerd en van binnen helemaal stofvrij gemaakt en de waterschade hersteld. Ik merk zeker verbetering! Mocht ik in de toekomst nog eens een probleem hebben met een Apple product, vind ik het zeker waard om een uur heen en terug te rijden voor zulke goede service. Nogmaals heel erg bedankt Erik!
Wat een geweldige ervaring met AppleLab! Het bedrijf is echt vooruitstrevend en onderscheidt zich van de meeste andere bedrijven in de manier waarop ze communiceren. Het is duidelijk dat ze veel kennis en passie hebben voor het repareren van complexe Apple-producten. Bovendien is eerlijkheid een belangrijke waarde voor hen, wat hen nog betrouwbaarder maakt. Het is fantastisch om te zien dat AppleLabs zich richt op het verminderen van afval en het herstellen van waardevolle Apple producten. Dit sluit perfect aan bij de visie en missie van de EU dat zich inzet voor duurzaamheid. Het is bewonderenswaardig hoe Erik van AppleLab zich hier zo sterk voor maakt. Erik van AppleLabs heeft echt indruk op mij gemaakt door zijn acties om mijn laptop te redden. Mijn data is gered en dat is geweldig nieuws! Het is duidelijk dat Eric een professional is en het bedrijf trots vertegenwoordigt. Kortom, dankzij AppleLab heb ik een geweldige ervaring gehad. Hun inzet voor duurzaamheid, expertise en klantenservice zijn bewonderenswaardig. Ik kan het niet genoeg benadrukken hoe fantastisch het is om bedrijven te zien die zich inzetten voor duurzaamheid en klanttevredenheid! Groet, Luuk
Na een goede research online kwam ik bij Erik van het Appellap terecht. Allereerst was ik heel sceptisch en wilde ik mijn macbook niet zomaar naar een vreemde sturen die claimed mijn probleem op te kunnen lossen. Goed om te weten dat de macbook verder is perfecte staat is, enige probleem was logic board oftewel moederbord defect. Ik probeerde Erik te bellen, kreeg hem helaas niet direct te pakken. Kort daarna kreeg ik een berichtje van hem en hebben we een belafspraak ingepland diezelfde middag. Wat ben ik blij dat ik toch even kort gebeld heb met Erik en daarna mijn macbook op de post heb gedaan. Enkele dagen later kreeg ik het verlossende telefoontje dat de macbook die al 5 jaar in de kast ligt is gerepareerd, zeer betaalbaar, zeer vakkundig. Ik ben onder de indruk. Apple store adviseerde mij de laptop terug in de kast te gooien of de onderdelen te verkopen. Een andere "apple" specialist adviseerde mij om een vergelijkbare laptop van hem af te nemen tegen 4/500 euro. De aanhouder wint, mocht je een probleem hebben met je macbook bel Het Appellab. Dat belletje zal je ongetwijfeld wijzer maken. Ik weet nu wel waar ik voortaan al mijn apple producten naartoe breng. Mijn dank is groot, scheelt mij weer 1000eu voor een nieuwe laptop.
Mijn telefoon was gebogen waardoor het scherm het niet meer deed en ik niet meer in mijn telefoon kon, Erik heeft er een tijdelijk scherm op gezet zodat alles overgezet kon worden op de nieuwe telefoon. Super service en erg meedenkend.
Erik van Appellab is sympathiek, denkt mee en is realistisch in prijsindicaties en inhoudelijke mogelijkheden. Hij heeft voor een goede prijs mijn MacBook gerepareerd. Het was geen standaarddefect, dus heeft Erik de tijd genomen om het probleem te onderzoeken en op te lossen. Ik ben hem erg dankbaar voor zijn tijd en expertise, kan hem iedereen aanraden!
Erik communiceert op een prettige en duidelijke wijze. Zo kun je een goede afweging maken of het verstandig is om je Apple een 2e leven te geven. Hij repareert echt. Apple en AMAC wisselen alleen maar onderdelen tegen een hoge prijs, daarmee maakt Erik het verschil.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid