facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Amelander Veerhuis

Het Amelander Veerhuis
Adres: Ljouwerterdyk 5, 9151 HA Holwerd, Nederland
Telefoonnummer: 0519 346 331
Staat: Friesland
District: Noardeast-Fryslân
Stad: Holwerd
Route: Ljouwerterdyk
Huisnummer: 5
Postcode: 9151 HA


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:00–20:00
donderdag: 16:00–20:00
vrijdag: 16:00–20:00
zaterdag: 16:00–20:00
zondag: 16:00–20:00

Recensies
En dan kom je van de boot, en denkt nog voor sluitingstijd hier wat te eten, is de boel al helemaal donker. En dat 20 minuten te vroeg! 1 ster al te veel dus!
Er staat dat ze om 20:00 uur sluiten. Als je dan om 19:40 uur aankomt en hij is al dicht verdien niet meer dan 1 ster.
Al ligt het veer naar Ameland toch echt een eindje verder, het Veerhuis is al tientallen jaren vaste prik op Pinkstermaandag. Ook dit jaar, al was het ietsje minder druk dan anders. De horeca mocht weer open, het terras was aangepast. Uitstekende lunch, vlotte bediening voorzover, want zelf afhalen. Volgend jaar weer?
Mooi plekje als je binnenkomt in de stad. Wij hebben even lekker op het terras gezeten. Heerlijke koffie met appelgebak.
Eerder een beetje verouderd algemeen uitzicht.nBestaat uit een snackbar, cafe en hotelnEr zijn 3 hotelkamers en de onze was verrassend vernieuwd in tegenstelling tot de eerste indruk buiten. Aparte douche voorzien, wc bril lag los.nDoor de drukte en personeelstekort konde´ we geen avondeten bestellen van de menu. Eigenares heeft wel een extra inspanning gedaan om ons toch nog lekker eten te voorzien van de snackbar + slaatjenOntbijt was zeer lekker en uitgebreid.nWij waren over heel de lijn tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid