facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Het Achteresvarken

Het Achteresvarken

Info

Ambachtelijk en authentiek varkenshouden, met oog op duurzaamheid. Meer info? Lees "Het verhaal achter het Achteresvarken" onder het kopje 'info'.

Adres: Achteresweg 4, 7468PP Enter, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31650426547
Stad: Enter
Route: Achteresweg 4
Postcode: 7468PP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rosink Drankengroothandel en Slijterij Rosink Drankengroothandel en Slijterij 854 meter Prima service, prima kwaliteit
De Morshoeve Fam. Stamsnijder De Morshoeve Fam. Stamsnijder 2 km Lekker vlees en streekproducten van eigen bedrijf
Harry's Farm Harry's Farm 2 km Dramatisch bedrijf. Levert het verkeerde product. Ik heb verschillende keren de kans...
Recensies
Leuk winkeltje met vlees, zuivel en andere natuurproducten. De oorsprong van het vlees loopt buiten heerlijk rond. Dit is een goed voorbeeld van hoe het ook kan met een heerlijk stukje vlees.
Op de site stond dat het altijd open was. Vonden we vreemd, maar wat bleek? Het is self-service. Je kan in het schuurtje gewoon pakken wat je nodig hebt en dan via een tikkie-QR-code betalen. Ontroerend dit volstrekt cynismeloos vertrouwen in de medemens. Alles was handzaam verpakt in diepvriespakketjes voorzien van afgeronde prijzen, ook handig. De keus aan produkten is beperkt maar het is dan ook een uit de hand gelopen hobby en geen Sligro. We zagen een paar varkens die zich prima vermaakten in de modder. Ook liepen er kippen vrij rond. Maar verwacht geen charmante kinderboerderij waar je kinderen de dag van hun leven kunnen beleven. Het vlees en hun worsten waren uitstekend.
Erg leuk om hier een H eerlijk stukje vlees , eieren en andere streekproducten te kopen . Het afrekenen mag je zelf doen met contant geld of met een barcode. De varkens scharrelen lekker buiten in de modder. Zo zou het dus moeten gaan. ............. Enkele dagen later genoten van de heerlijke snitzel die op ons bordje lag.
De varkens lopen lekker buiten en hebben ook een hok om in te schuilen. Mag overal kijken. Gewoon super leuk en lekker vlees. Ook kip en zuivel ed.
Heerlijke streekproducten. Zuivel, vlees enz.
Je kunt hier goed koffie drinken en mooi zitten, heerlijke drogeworst en heel goed vlees kopen TOP.
Een heel mooi rust punt wat nu ook is uitgebreid tot een regio winkeltje met streekproducten. Dit zorgt ervoor dat we wekelijks langskomen voor wat producten en meteen even op visite gaan bij de kleine en grote dieren. Geweldig voor de kinderen!
Kwamen toevallig langs. Oude tijden herleven.
Prachtige locatie,en heel vriendelijke eigenaren
Wilde bezoekje plannen maar er staat helaas een onvolledig telefoonnummer op hun site.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid