facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herwers

Adres: Haaksbergseweg 102, 7161 BM Neede
Telefoonnummer: +31545280000
Stad: Neede
Route: Haaksbergseweg 102
Postcode: 7161 BM



op zoek naar gerelateerd: Herwers Deventer, Herwers Nissan, Herwers Mitsubishi, Herwers Zevenaar, Herwers Doetinchem, Herwers Renault, Herwers Hengelo, Herwers Tiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herwers Neede Herwers Neede 4 meter
Recensies
En bijna nieuwe Dacia Jogger gekocht bij Renault Neede Herwers. Prima en vakkundig geholpen door Boris Nijland. Je kan merken dat Boris veel ervaring heeft. Hij geeft je goed advies en is behulpzaam in het uitleggen van de moderne techniek. Zeker voor iemand die met 1 been nog in de middeleeuwen staat. Al met al zeer tevreden!
Ik heb een all in onderhoudsbeurt uitlaten voeren inclusief het vervangen van de multieriem en een nieuwe accu en kreeg een rekening van 840,69 euro. Dit bedrag komt totaal niet oevreen met het bedrag welke op jullie site staat. Voor mij de laatste keer voor onderhoud naar de dealer geweest.
Een zeer fijne garage, ben super blij met de service en de klantvriendelijkheid. Ben hier ontzettend goed geholpen en heel belangrijk!! De klant is hier nog echt welkom en word ook als zodanig behandeld, dus resume, een zeer fijn bedrijf.
Onlangs een afspraak gehad bij Herwers Renault Neede. Ik ben erg vriendelijk geholpen met de zoektocht naar onze nieuwe auto. De medewerker was erg hulpvaardig en luisterde actief. Het personeel geeft een vriendelijke en professionele indruk. Alles verliep volgens de afspraak. Naar mijn mening zijn de prijzen goed, erg marktconform. De service en kwaliteit van dit betref staat hoog. Ik raad deze Renault dealer zeker aan!
Erg tevreden met de aanschaf van onze Renault Captur bij Herwers in Neede, daar waar we jn het verleden mjnder fijne ervaringen hadden. Dit komt met name door verkoper Boris Nijland. Boris is heel vriendelijk en denkt graag en op een hele fijne manier met je mee. Hij zet enthousiast dat stapje meer en is pas tevreden als wij het ook zijn. We kopen heel graag onze volgende auto weer bij Boris!
Vanmiddag zijn we uiterst vriendelijk geholpen door Mert. Hij nam alle tijd voor ons. Zeker een aanbeveling om daar een auto te kopen!
Kreeg factuur van een B beurt terwijl het om de A , 36000 km stand . Later werd ik goed geholpen met aangepaste kosten !!
Afgelopen week zag ik op de website een elektrische Fiat 500 aangeboden staan. Voor mij is elektrisch rijden nog helemaal nieuw. Hiervoor moest ik nog wat kennis verkrijgen. Ik werd zeer vriendelijk verwelkomd door de heren. De verkoper Mert had mij zeer goed geholpen. Met zijn kennis heb ik nu een beeld gekregen over die auto en elektrisch rijden an zich. Als ik de knoop zal door hakken, gaat dat zeker bij de heren van Herwers gebeuren.
Ik wou al een lange tijd een elektrische auto kopen maar vond het lastig om die stap te nemen. Ik heb veel informatie en duidelijke uitleg ontvangen van de verkoopster. Ik geniet nu van mijn nieuwe elektrische auto! Erg dankbaar.
Ik ben superblijk met Herwers Neede, als mijn Renault dealer. Afspraak is afspraak, voor een redelijke prijs en vriendelijk personeel.. Chapeau!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid