facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hervormd JeugdWerk

Hervormd JeugdWerk

Info

Het HJW zet zich in voor het werk onder jongeren in Hervormde gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

Geschiedenis

Het platform Hervormd Jeugdwerk is op 11 april 2011 opgericht en zet zich in voor het werk onder jongeren in Hervormde gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland. In juni 2015 is het platform omgezet in een stichting.

Het HJW vindt het belangrijk dat er (bijbelstudie-)materiaal en toerusting voor jongeren en leidinggevenden is waarin de noodzaak en het geschenk van wedergeboorte, geloof in Jezus Christus en bekering klinken. Ook richt het HJW zich op ontmoetingen voor jongeren in een context die aansluit bij het gezin en de gemeente. We geloven dat God dit wil gebruiken om zielen te redden en Zijn gemeente te bouwen onder een volgende generatie.

Samen met onze jeugdwerkadviseurs en vele vrijwilligers werken wij ten behoeve van kinderen, jongeren en hun leidinggevenden.

Adres: p/a Parkrand 25, 6714GN Ede
Stad: Ede
Route: p/a Parkrand 25
Postcode: 6714GN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Evangelische Gemeente De Schuilplaats Evangelische Gemeente De Schuilplaats 2 km Mooie, moderne kerk. Het Leger des Heils komt er graag.
Hdv Ede Ulu Camii & Turkse Grote Moskee Ede Hdv Ede Ulu Camii & Turkse Grote Moskee Ede 2 km Mooie moskee met goede speeltuin. Er is ook een les voor de kinderen iedere weekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid