facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hertog Jan Brouwerij

Hertog Jan Brouwerij
"Hertog Jan Brouwerij rondleidingen"
Adres: Kruisweg 44 , Arcen 5944 EN, NL
Telefoonnummer: 077 473 6060
Stad: Arcen
Route: Kruisweg 44
Postcode: 5944 EN



op zoek naar gerelateerd: Hertog Jan webshop, Hertog Jan shop, Waar wordt Hertog Jan gebrouwen, Hertog Jan aanbieding, Hertog Jan Proeverij Menukaart, Hertog Jan contact, Hertog Jan Proeverij, Hertog Jan café
Recensies
Geweldig smaakvolle en vermakelijke rondleiding gehad van Frank. Hij vertelt op een leuke manier over de historie van de brouwerij. Tijdens de rondleiding krijg je een bekertje en staat er de gehele tour koud water taps. Met het warme weer is dat een fijne bijkomstigheid naast het proeven van het bier. Kortom we hebben erg genoten en komen hier zeker weer een keer terug!
Erg leuke rondleiding, vooral enthousiast vertelt. De geschiedenis van de brouwerij is interessant om te horen. Je krijgt ook 3x wat te proeven en een muntje voor een drankje na afloop. We hebben ook gedineerd in het restaurant, vriendelijk personeel en lekker eten. We waren met 2 kleine kinderen, het eten werd snel geserveerd en ze hadden ook warme melk.
Rondleiding van 1 uur geboekt. Zeer interessant om te zien hoe de speciaal bieren gemaakt worden, met een bijbehorende duidelijke uitleg. Je komt door bijna heel de fabriek en daarna door de kelder waar een deel van de Grand Prestige ligt te rijpen. Tegenover de fabriek is de proeverij en restaurant met uitgebreide kaart.
Super leuke rondleiding in de brouwerij gehad. De meneer kon erg enthousiast en duidelijk vertellen. In het winkeltje is het personeel eveneens heel vriendelijk en gezellig. Ook een leuk geschenk aan het einde van de rondleiding. Wij hebben in ieder geval erg genoten.
Hebben hier een rondleiding gedaan. Was zeer interessant. Is de moeite zeker waard om eens te doen. Daarna heerlijk biertje gedronken en enorm lekker gegeten. Als we weer in de buurt zijn dan gaan we zeker weer even langs.
Fijne rondleiding. Goede uitleg op vragen. Moet je echt een keer doen. Ze hebben verschillende speciale bieren. Tevens een leuk winkeltje erbij.
Geweldig leuke rondleiding gehad. Frank heeft ons op een gezellige en leuke manier alle ins en outs over Hertog Jan verteld. Over het brouwen en maar ook de geschiedenis ervan. Heerlijk mogen proeven. Zeker de moeite waard.
De liefhebbers tour gemaakt, heel erg leuk veel info en mooi museumpje
Wij hebben voor de tweede keer een rondleiding door de brouwerij gedaan. Het blijft leuk om het enthousiasme van de suppoost te horen en achter de schermen te mogen kijken. En natuurlijk gaan we daarna helemaal los in de winkel. Ja, deze leuke ervaring kan ik iedereen aanraden. Mensen blij, medewerkers blij, iedereen blij.
2 1/2 uur durende rondleiding van Wiilion. Zeer de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hertog Jan Brouwerij.

Arcen brouweri̇jen

openingstijden, locatie, vervoer. Kruisweg 44 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hertog Jan Brouwerij adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hertog Jan Brouwerij. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hertog Jan Brouwerij delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid