facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hertenkamp Enkhuizen

Hertenkamp Enkhuizen

Info

Welkom bij onze kinderboerderij, ons NME centrum, onze heemtuin en de hertenweide. Alles aan de rand van de binnenstad. Dat is bezoekerscentrum "Hertenkamp Enkhuizen".

Adres: Wilhelminaplantsoen 2, 1601LS Enkhuizen
Telefoonnummer: +31228320310
Stad: Enkhuizen
Route: Wilhelminaplantsoen 2
Postcode: 1601LS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vacature Hertenkamp Enkhuizen, Dagbesteding hertenkamp enkhuizen, Witte Schuur Enkhuizen, Theetuin Enkhuizen, Kinderfestival Enkhuizen, Theetuin Hertenkamp Enkhuizen, Speurtocht Enkhuizen, Heemtuin Enkhuizen
Recensies
Zelfs met slecht weer is het heerlijk vermaken. En de service van Zomer was wederom geweldig.
Wat een pareltje. Zelfs op een regenachtige dag is het heerlijk vertoeven op deze plek. Simpel en toch lekker menu. Goede koffie. De kinderen gaan altijd graag even de dieren aaien. Iedereen blij!
Leuke plek om te bezoeken en een kopje koffie, thee of sap te drinken. Hond mag aangelijnd mee op het terras.
Leuke activiteiten, mooie insecten en bloemen tuin. Leuke dieren
Heel gezellig met de dieren en De Theetuin. Ik kom er wekelijks.
Leuke plek om met kinderen naartoe te gaan. Er is een speurtocht te doen, gebaseerd op het spel ganzenbord. Je kunt er wat eten en drinken en ook spelen met kruiwagens, stelten en skelters.
Gezellige plek voor een thee'tje met uitzicht op het hertenkamp, terwijl kids even kunnen rondrennen of dieren kijken. Voor de rest hou ook de website in de gaten voor allerlei activiteiten.
Heerlijke plek en hele aardige mensen! De appeltaart en broodjes zijn heerlijk!
Vandaag, Dag van de Duurzaamheid met een brugklas Clusius College bij Hertenkamp Enkhuizen geweest. Super rondleiding, daarna allemaal zelf op onderzoek uit. Op school mooie presentaties gemaakt.
Kleinschalige kinderboerderij met zeer tamme dieren, goede horecagelegenheid en genoeg vermaak om een middag mee te vullen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid