facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hero Interim Professionals

Info

Hero is gespecialiseerd in de bemiddeling van interim professionals.
Team as a Service | Staffing | Brokering | Payrolling

Geschiedenis

Hero is intermediair voor senior ICT specialisten en ICT Interim Managers. Hero werkt uitsluitend voor eindklanten en bemiddelt zowel zzp'ers alsook kandidaten van collega bureaus. Hero is uniek in haar rol als intermediair, en heeft geen eigen declarabele medewerkers in dienst. Hierdoor is Hero in staat altijd voor een perfecte match te gaan.



"In 15 jaar heeft Hero zich ontwikkeld tot een uniek en gedreven familiebedrijf binnen de recruitmentsector, met een sterke, kenmerkende cultuur. Maar onze ambitie reikt nóg verder; de grootste, mooiste en beste worden, dát is onze droom. Groeien is dan ook geen middel, maar ons doel. Daar trekken we de beste mensen voor aan, verbeteren we onze processen doorlopend op en nog veel belangrijker, daarvoor stimuleren en faciliteren we de persoonlijke ontwikkeling van al onze medewerkers.Hard werken zit in onze genen en dat doen we met veel plezier. Hierdoor bieden wij de beste professionals voor iedere opdracht, nemen we de volledige contracthandeling uit handen en verstrekken we volledige grip op decentrale inhuur."
Adres: Geert Scholtenslaan 9H, 1687 CL Wognum
Telefoonnummer: 085-2221999
Stad: Wognum
Route: Geert Scholtenslaan 9H
Postcode: 1687 CL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Jeroen de Vries Hero, Werken bij Hero, Hero jam, Hero kindercentra, Hero betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hero Business Solutions HQ Hero Business Solutions HQ 15 meter Hero heeft me recent kunnen matchen aan een project management opdracht voor een van ...
Acsens Acsens 28 meter Serieuze mensen aan het werk
Passende Hypotheken Passende Hypotheken 681 meter Welke hypotheek past bij u? Met de juiste zorg en aandacht voor huidige én toekomstig...
Archiefopslag.nl Archiefopslag.nl 798 meter Wat vertrouwelijk is en moet blijven, breng u naar Reisswolf. We bewaren uw vertrouwe...
Recensies
Transparante organisatie! Bij opdrachten altijd soepel kunnen afstemmen. Tijdens de opdracht ook regelmatig persoonlijk contact. We doen het echt samen! Als er in de toekomst een opdracht voorbij komt via Hero, dan aarzel ik niet om te reageren.
Hero heeft me recent kunnen matchen aan een project management opdracht voor een van hun cliënten. Het voelt na enkele maanden nog steeds als een goede match! In de afhandeling van contracten, facturatie en betalingen loopt ook alles volgens afspraak en naar wens. Jan-Maarten van Rooij
Ben erg blij dat ik weer een opdracht mag doen voor Hero. Ze zijn erg vriendelijk en professioneel, transparant in alles wat ze zeggen en doen. Een eerlijk maar ook heerlijk bedrijf om voor en mee te mogen werken!
Uitstekende samenwerking met Alex. Wat weg prettig was dat Alex klant goed kent. Dat betekende dat ik me goed kon voorbereiden en nog belangrijker ik goed kan bepalen of ik de opdracht goed kan invullen. Marc N.
Via Hero aan een mooie opdracht geholpen. Ze nemen veel werk uit handen en ik voel me vertegenwoordigt door hen naar de opdrachtgever. Geven je meer aandacht dan verwacht. Eenvoudige administratieve en contractuele afhandeling. Fijn om mee te werken.
Fijne partij om mee samen te werken. Komen al hun afspraken na, communiceren goed en helpen actief om jou lekker te laten werken.
Hero is een goed georganiseerd bedrijf met vlotte medewerkers Robin en Lisette. Ook wordt er altijd goed naar je geluisterd en ze staan altijd om je te helpen.
Prettig persoonlijk contact, mooie opdrachten en afspraak is afspraak.
Professionele partij, altijd vriendelijk en goede matches. Een aanrader.
Zeer tevreden met de samenwerking, altijd goed en net contact.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid