facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hermes Appartementen

Hermes Appartementen

Info

Tien appartementen op een steenworp afstand van Valkenburg in het mooie Zuid Limburg.

Geschiedenis

Vakantie Appartementencomplex



"Ons vakantie appartementencomplex is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en/of wandelingen door het Heuvelland. De finish van de Amstel Gold race is 900 meter van onze appartementen. We hebben een afsluitbare, verwarmde en camera bewaakte fietsen- en motorenstalling. Extra fietsensloten kunt u bij ons lenen. Parkeren is gratis op onze eigen ruime parkeerplaats.Wij, Corrie en Jack Hermes, hebben maar een doel. Zorgen dat u het naar u zin heeft en dat u niets te kort komt.Ons appartementencomplex staat boven op de Cauberg in het buurtschap Vilt. Alle appartementen hebben een kitchenette, slaapkamer en moderne badkamer met zeepfaciliteiten. U bent 3 kilometer verwijderd van Valkenburg en Maastricht bereikt u in 10 minuten."
Adres: Rijksweg 141, 6325 AD Vilt (dorp)
Telefoonnummer: +31 043-3118090
Stad: Vilt
Route: Rijksweg 141
Postcode: 6325 AD



op zoek naar gerelateerd: Appartementen Berg en Terblijt, Hermes limburg
Recensies
Namens de familie uit zweden; fijn appartement! Hartelijke ontvangst. Goede bedden. De 'breukenvelop' werd echter wel als een beetje gek ervaren ;
Aanrader! We zijn er afgelopen weekend met zes vrienden geweest. De locatie is top, prachtige omgeving! In de buurt van het centrum van Maastricht! 18 minuten met de auto De appartementen zijn knus, mooi en super schoon. We hadden twee appartementen waarvan een met een fijn, overdekt terras en de ander met een heerlijk dakterras. De bedden en slaapbank zijn super en de badkamer is erg netjes en modern. Het keukentje heeft een gasfornuis, magnetron, waterkoker en Senseo apparaat. Er is zelfs een pakketje met twee theezakjes en twee koffiepads aanwezig! Helaas is het wel wat gehorig waardoor je in de avond het gevoel krijgt te moeten fluisteren. De eigenaares was minder vriendelijk en sprak ons in het eerste uur al op een minder prettige manier aan. Het gaf ons een gevoel dat we niet welkom waren. Gelukkig is de eigenaar zéér vriendelijk, behulpzaam en gastvrij waardoor we er zeker nog een keer terugkomen! Bedankt voor de goede zorg
Het is inmiddels al een poos geleden dat wij hier gelogeerd hebben, maar wat ik mis in de reviews en als waarschuwing toch gezegd wil hebben: als je op de bovenverdieping slaapt moet je geen last van hoogtevrees hebben in verband met de open trap die achter het gebouw loopt. Bij warm weer is de bovenverdieping ook net een oven en koelt amper af in de avond. De ruimte is te klein als je er met 4 personen zou moeten slapen, ook het keukenblokje is eigenlijk nog te klein om koffie te maken. De bedden zijn flink hard. Maar het is er schoon, de eigenaar is ontzettend vriendelijk, zelfs bereid om jouw bagage mee te helpen die enge trap op te tillen!
Dit weekend in Kerststad Valkenburg geweest en een heel fijn verblijf gehad bij Hermes. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. En alles in het appartement is keurig verzorgd en schoon, dat springt er met stip bovenuit!! Bedankt voor de gastvrijheid!
Vorige week voor de 2e keer een week doorgebracht met ons drietjes. Prima appartement, vriendelijke eigenaren. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Uitstekende ligging. We komen zeker weer terug!
Fantastisch vriendelijke hosts die je het gevoel geven thuis te komen. Aan alles is gedacht bij de accomodatie en Jack en Corrie zijn zeer gastvrij en behulpzaam mocht je toch vragen/hulp nodig hebben. We konden onze racefietsen met een goed gevoel veilig in de kelder stallen en ook hier is aan alles gereedschap, sloten etc. gedacht. Locatie is een topuitvalbasis om de omgeving te verkennen en op het balkon kun je 's middags heerlijk in het zonnetje genieten.
Mooie eenvoudige lokatie, erg klein voor het aantal personen die er in kunnen, je spullen kon je niet fatsoenlijk opbergen ook is een wc in de badkamer niet handig, wel hele aardige en vriendelijke mensen die alles voor je wilden doen .
Zeer vriendelijke ontvangst met koffie met vlaai. Zeer schoon. Appartement van alle gemakken voorzien. Gewoon top!
Leuke en schone appartementen,het enige nadeel is dat het erg gehorig is en dan snap ik zeker dat je om 22.00 uur stil moet zijn. Al was dat moeilijk als je een spelletje speelt met 8 man om dan te gaan fluisteren omdat het erg gehorig is. Want de buren hoorden we de 2e nacht duidelijk praten om half 2 snachts.
We hebben genoten van een heerlijk weekend weg in het prachtige Limburgse landschap. We werden gastvrij ontvangen en het appartement had alles wat we nodig hadden. Als je wilt kun je in de ochtend gebruik maken van een broodjes en vlaai service. Prachtige omgeving om te wandelen, de wandelroutes beginnen om de hoek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid