facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hermans & Partners accountants en adviseurs

Hermans & Partners accountants en adviseurs

Info

Succesvol ondernemen, leiding geven, communicatie en samenwerking begint met inzicht in uw eigen handelen. 'Alleen start je sneller, samen kom je verder'!

Geschiedenis

Succesvol ondernemen, leiding geven, communicatie en samenwerking begint met inzicht in uw eigen handelen. 'Alleen start je sneller, samen kom je verder'!

Uw succes als ondernemer wordt in belangrijke mate bepaald door hoe anderen uw visie delen en er naar handelen. Toewijding, loyaliteit en een voorbeeldfunctie bekleden zijn hierbij van essentieel belang.

Uw succes als leidinggevende wordt in belangrijke mate bepaald door de perceptie die uw medewerkers hebben over de manier waarop u leiding geeft. Wat bepaalt of een leidinggevende weet te motiveren, te stimuleren en zijn medewerkers maximaal laat presteren? Het zijn de leidinggevenden, die het respect en vertrouwen van hun medewerkers krijgen, die succesvoller zijn dan anderen.

KEEP Empowering People®: als managementtraining uniek.

Het is het enige online programma waarin alle management- stijlen, stijlen van medewerkers én managementvaardigheden worden gecombineerd. Daarnaast krijgt u ook de beschikking over een online applicatie met daarbij een persoonlijk assessmenttool.

Wat kost het programma?

Het deelnamebedrag is €194,- exclusief btw per deelnemer. Indien u individuele basis deelneemt kunt u het bedrag direct online betalen. Als u voor uw organisatie meerdere deelnemers wilt inschrijven ontvangt u een factuur.

Hoe kan ik deelnemen aan het programma?

Ga naar www.strategie.henp.nl
-U kunt individueel deelnemen door linksonder op deze pagina op de button 'Mijn managementstijl' te klikken. Volg hierna de instructies op het scherm.
-U kunt ook als groep deelnemen.
Hiervoor stuurt u uw aanvraag naar [email protected] .
U ontvangt dan voor alle deelnemers inlogcodes.
Hiermee kunnen zij, via de button 'Contract Partner', rechtsonder op deze pagina inloggen en het programma doorlopen.

Wat krijg ik?

1. Direct, online, een persoonlijke, schriftelijke feedback over uw managementstijl. (5 pg's.)
2. Een persoonlijk competentieprofiel van uw stijl in relatie tot uw leidinggevende functie. (1 pg.)
3. Een digitaal naslagwerk met uitgebreide informatie over: beleidsoverdracht, delegeren, leiden van een overleg, presentatievaardigheden, voorbereiden van besprekingen, het motiveren, coachen en beoordelen van medewerkers en onderhandelingsvaardigheden. (28 pg's.)
4. Unieke online applicatie. Met deze applicatie kunt u, onbeperkt, altijd en overal via internet het programma raadplegen. Met uw assessmenttool kunt u online iedere keer wanneer u dit wilt een vragenformulier invullen over een gesprekspartner (sollicitanten, collega's, medewerkers, klanten en leveranciers). Na het invullen van de vragen krijgt u per gesprek een advies op maat (3 pg's.) waarmee u uw gesprek, op basis van het profiel van uw gesprekspartner inhoudelijk verder kunt voorbereiden!

Adres: Raadhuislaan 6, 3271BT Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 0186603222
Stad: Mijnsheerenland
Route: Raadhuislaan 6
Postcode: 3271BT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Port Solutions Rotterdam Port Solutions Rotterdam 214 meter Port Solutions Rotterdam is de drijvende kracht achter een groeiend netwerk van profe...
Overwater Assurantie en Pensioen Overwater Assurantie en Pensioen 341 meter Overwater Assurantie Adviesbureau B.V. adviseert bedrijven en particulieren over verz...
Batenburg Bouwadvies Batenburg Bouwadvies 603 meter Welkom bij Batenburg Bouwadvies, het bouwkundig bureau in de Hoeksche Waard waar u aa...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid