facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herman Vaessen BV

Herman Vaessen BV
Adres: Leemvenweg 1, 5993 RH Maasbree, Nederland
Telefoonnummer: 077 465 1708
Staat: Limburg
District: Peel en Maas
Stad: Maasbree
Route: Leemvenweg
Huisnummer: 1
Postcode: 5993 RH


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Super goed lopend bedrijf. Energiek personeel met de juiste Drive.nEn leidinggevende die een volwaardige die er echt zijn.
Offerte aangevraagd bij meerdere bedrijven voor het leeghalen en aanleggen van de voortuin en dit van A tot Z te laten regelen. Na vergelijking een afspraak gemaakt bij Vaessen waar vervolgens de wensen zijn besproken en afmetingen opgenomen. Voor het uitzoeken van de tegels hadden we enkele weken later een afspraak gepland staan bij het pand, inmiddels had ik een ongeluk gehad waardoor ik op krukken liep. Toen de tegel die we zochten niet bij de display zat is Mark laterna met verschillende tegels langs huis gekomen om ze te laten zien en vergelijken. Top service!nnDe datum van aanleg werd wegens ziekte bij personeel verschoven, vervelend maar hier heeft niemand invloed op. Er werd een nieuwe datum voorgesteld waarna ik een andere voorstelde omdat die een aantal weken later in mijn vakantie viel. Dit werd meteen opgepakt en ingepland.nnOp de dag van aanvang waren de 2 medewerkers netjes op tijd, koffie aangeboden en toen zijn ze direct aan de slag gegaan. Alle dagen netjes gewerkt, beleefd en alles netjes achtergelaten.
Wacht maar tot ze schade aanrichten, dan weet je pas met welk soort bedrijf je te maken hebt.nEerst proberen ze je gewoon te negeren, wanneer dat niet lukt gaan ze glashard ontkennen en pas wanneer je met een getuige aankomt en de aard van de schade moeilijk te ontkennen blijkt, dan geven ze schoorvoetend toe. Dan begint het heen en weer mailen. Netjes even bellen doen ze niet.nAlle gevraagde informatie aangeleverd waaronder al mijn gegevens, een ingevuld schadeformulier en een officieel schaderapport en daar doen ze dan vervolgens helemaal niks mee.nNee, ze geven aan dat je de kosten van de reparatie maar moet voorschieten!nUiteraard ga ik geen 1500 betalen voor de schade die door Herman Vaessen is aangericht in de hoop dat ik het een keer terug krijg.nDus nu word ik gedwongen om alsnog mijn rechtsbijstand in te schakelen.nWat een ellendig en onbetrouwbaar bedrijf!
De uitvoerende mensen verrichten goed werk maar de planning laat te wensen over. In de offerte werd een tijdframe aangegeven rond week 33/34. Na akkoord werd dit ineens 28 en 29 September. 6 weken later dus. De 28ste is het breek en rooiwerk uitgevoerd maar de dag erna helaas geen hekwerk. Dit was fout gegaan in de planning/communicatie met de 3de partij. Het hekwerk is toen 3 Oktober geplaats. Ik heb verder geen tegemoetkoming gezien voor het vertragen van mijn project. Gaat het dus fout dan jammer en excuses maar verder is het de klant zijn probleem.
Correcte vriendelijke behulpzame mensen! Goede prijs kwaliteit verhouding! Denken met je mee en zijn creatief!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid