facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herinneringen op Linnen

Herinneringen op Linnen

Info

Wij maken van jouw mooiste herinneringen een geweldige foto op canvas, HD Metal of telefoonhoesje!

www.herinneringenoplinnen.nl

Adres: Steenovenweg 9, 3417XR Montfoort
Telefoonnummer: +31348473984
Stad: Montfoort
Route: Steenovenweg 9
Postcode: 3417XR



op zoek naar gerelateerd: Herinnering Op Linnen verzendkosten, Canvas op doek, Herinnering op Linnen collage, Fotocollage op canvas, Korting canvas, Canvas staand, Canvas 60x40, Ronde canvas
Recensies
Pas geleden een mooie landkaart op kurk ondergrond laten drukken in een groot formaat. Mooie prijs, snelle levering en het aller-belangrijkst; de print is prachtig en heel scherp. Enorm blij mee!
Custom shapes op zondag besteld en woensdag al binnen. Goede kwaliteit prints en de permanente plakstrips plakken prima.
Gister een 24-uurs spoedlevering gedaan. Door drukte bij PostNL wordt het niet op tijd bezorgd. Gebeld en vanuit herinneringen op Linnen netjes afgehandeld. Helaas onmacht maar goed geregeld vanuit Herinneringen op Linnen!
Hardstikke bedankt voor de mooie foto op canvas. Ik ben zeer tevreden, had de foto te klein ingezonden, en kreeg een bericht terug daarover. De originele foto was beschadigd, toch konden ze met de 1ste ingestuurde foto toch wat heel moois maken. 10+ wat mij betreft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid